,

Geyser Euro filtteripatruuna

OSTA TUOTE

 

Filtteripatruuna on suunniteltu Aragon materiaalista. Patruunan avulla on mahdollista suorittaa syväpuhdistusta. Patruunaan on yhdistetty monia tunnettuja tapoja suodattaa vettä, kuten mekaaninen suodatus, ioninvaihto, absorption (aineiden imeyttäminen vedestä) sekä desinfiointi hopealla. Filtteripatruunan huokosten koko on 0,0006 mm. Suodatin ilmoittaa automaattisesti milloin kannattaa vaihtaa patruunaa. Kun patruunan resurssin ovat loppumassa, vedenpaine laskee huomattavasti.

FILTTERIPATRUUNAN VAIHTAMINEN

Aragon filtteripatruunan vaihtaminen on erittäin helppoa ja kätevää. Pyöritä irti suodattimen alaosa mukana tulevalla työkalulla. Ota filtteripatruuna pois varovasti ja vaihda käytetty patruuna uuteen. Sen jälkeen ruuvaa suodatin takaisin paikalleen. Sen jälkeen suodatin käyttövalmis.

MEKAANINEN PUHDISTUS

Pese filtteripatruuna pehmeällä harjalla lämpimällä juoksevalla vedellä. Poista varovasti likakerros filtteripatruunasta. Aseta filtteripatruuna sitruunahappoliuokseen (0,5 tl sitruunahappoa / 100 ml vettä) siten, että se on täysin liuoksen peitossa. Jätä patruuna likoamaan yöksi (vaikutusaika noin 10 tuntia). Sen jälkeen aseta filtteripatruunan puoliksi tunniksi soodaliuokseen (0,5 tl ruokasoodaa / 100 ml vettä). Huuhtele juoksevalla lämpimällä vedellä. Aseta patruuna paikoilleen. Filtteripatruuna on valmis käyttöön.

HUOMIOITAVAA

Suojaa vedensuodatinta iskuilta. Älä anna filtteripatruunan kuivua liikaa. Älä vahingoita filtteripatruuna, esim. pestessä.

OSTA TUOTE
FacebookTwitterPinterestLinkedinEmail

Kuvaus

Geyser Euro on pieni, kätevä ja edullinen vedensuodatinvaihtoehto.