, ,

Vedensuodatin Geyser Euro

Pieni, kätevä ja edullinen vaihtoehto. Koosta riippumatta juomaveden suodattamineen säily korkealaatuisena. Vedensuodattimen on helposti liitettävä kaikenlaisiin hanoihin ja heti valmis käyttöön.

Vedensuodattimessa on on/off säädin (7), millä onnistut helposti säätämään haluamasi toiminnon säästääkseen suodattimen patruunaa (B), esimerkiksi astioiden tiskaamisessa.

FacebookTwitterPinterestLinkedinEmail

Kuvaus

Geyser Euro on pieni, kätevä ja edullinen vedensuodatinvaihtoehto. Se suodattaa juomaveden laatuisesti. Vedensuodatin on helposti liitettävissä kaikenlaisiin hanoihin ja se on heti käyttövalmis.

Voit käyttää vedensuodattimessa olevaa on/off säädintä (7) säästääksesi suodattimenpatruunaa (B), esim. tiskatessasi astioita.

Vain Geyser vedensuodattimen valmistamisessa käytetään ainutlaatuista Aragon materiaalia. Geyser vedensuodattimella voit helposti puhdistaa vettä aktiivisesta kloorista ja sen orgaanisista yhdisteistä, öljystä, raudasta, raskasmetalleista ja jopa viruksista, mukaan lukien hepatiitti A.
Vedestä tulee terveellisempää, teen, kahvin ja muun kotiruoan makuominaisuudet paranevat.

Vedensuodattimella voit suodattaa jopa 3000 litraa, mikä mahdollistaa sen käyttämisen jopa vuoden ajan vaihtamatta patruunaa. Suodatusnopeus on 0,5-1 litraa minuutissa. Vedensuodatin kiinnitetään vesihanaan, joten se ei vie paljon tilaa ja on helposti kuljetettavissa mukana.

Huomioitavaa

Suojaa vedensuodatinta iskuilta.
Älä anna filtterin patruunan kuivua liikaa.
Älä vahingoita filtterin patruuna, esim. pestessä.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vedensuodatin Geyser Euro”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *