Käsihoidot

Käsien kieli: kosketus, tunteminen, tarttuminen. Kädet voivat olla pehmeät ja hellät, voimakkaat ja lujat. Kasvot eivät ole ainoa ihmisen osa, joka kauneusintoilijoiden mielestä tulisi ehostaa. Ihmisten käsistä näkee paljon: yleisen terveydentilan, vitamiini- ja mineraalipuutokset, mahdolliset neuroositaipumukset ja puutarhanhoitoinnostuksen. Käsien iho joutuu siis paljolle alttiiksi ja menettää helposti kosteuttaan ja kimmoisuuttaan. Kätemme paljastavat oikean ikämme. Sen vuoksi on erittäin tärkeää, että emme jätä niitä hoitamatta.

Miehet ovat myös kiinnostuneita pienestä luksuksesta ja hemmottelevista käsihoidoista hoitolassa sekä kotihoitotuotteista. Hyvin hoidetut kädet ovat ihanat!

Käsihoitoon voidaan liittää kuorinta ja naamioita. Ihon kuorinnalla voidaan poistaa ihon pinnalle jäänyt kuollut ihosolukko sekä ihon pinnalle kertyneet erilaiset epäpuhtaudet ja haitalliset aineet. Kuorinta elvyttää verenkiertoa ja tekee ihosta silkkisen pehmeän sekä joustavan. Vitamiinipitoinen naamio sisältää runsaasti vaikuttavia aineita.

Käsien hoitoa voidaan tehostaa myös Nannic NBE 1000 Radiofrekvenssilaitteella. Hoidon jälkeen iho tuntuu erittäin pehmeältä ja saa kauniin, terveen värin.

Käsihoidot miehille ja naisille

Klassinen miesten käsihoito 30€

Kesto max 60 min.
sis. viilaus, kynsinauhojen hoito, käsihieronta.

Kuivat ja vaurioituneet kädet saavat nopeasti pehmeytensä ja elastisuutensa takaisin.

Perusanikyyri 30€

Kesto max 40 min.
sis. viilaus, kynsinauhojen hoito, lakkaus. Asiakas saa mukaansa valitsemansa kynsilakan.

SPA-käsihoidot 65€

Kesto max 70 min.
sis. viilaus, kynsinauhojen hoito, kylvetys, kuorinta, naamio, käsihieronta, lakkaus. Asiakas saa mukaansa valitsemansa kynsilakan.

Kuivat ja ryppyiset kädet antavat henkilöstä vanhemman vaikutelman, vaikka kasvot olisivat hyvin hoidetut. Toisaalta kauniit, pehmeät ja kimmoisat kädet näyttävät terveiltä ja nuorilta. Käsihoidon jälkeen kädet ovat näkyvästi hoidetut ja pehmeät.

Ajanvaraus

Kaikki hinnat sis. alv 24%

Alle 17 vuotiaille 20% alennus kaikista hinnoista.

Kauneuspalvelut toteutetaan asiakkaan yksilöllisten lähtökohtien ja tarpeiden mukaan.
Varaa aika maksuttomaan kauneushoidon konsultaatioon.

Avoinna sopimuksen mukaan.
Ajanvarauksien mahdollisen peruutus 24 tuntia ennen varattua aikaasi.
Peruutukset vain puhelimitse!

Puh. 0404124439 Ma-Su klo 9:00-20:00