Kauneus- ja komeuspalvelut

SHOP NOW Hemmottelu Lahjakortit SHOP NOW Vedensuodatin Geyser Euro Hyvänlaatuinen juomavesi parantaa ihosi kuntoon

Kosmetologipalvelut

Tervetuloa kestävän kauneuden maailmaan!

Iho on ihmisen suurin elin, jota tulee kunnioittaa ja hoitaa. Hyvin hoidettu iho on myös hyvä käyntikortti itsestäsi.

Palvelut

karvanpoisto sokeroinnilla

lahjakortit

Tuotesarjat

GIGI Cosmetic Laboratories on perustettu vuonna 1957. Herra Landaun tavoitteena oli tehdä Gigi:stä Israelin ensimmäinen ammattimainen kosmetiikkabrändi.

Gigi Cosmetic Laboratories valmistaa huipputeknologialla kosmeettisia ja lääkkeellisiä ihonhoitotuotteita. Tuotteet valmistetaan luonnollisista raaka-aineista erikoistekniikalla, joka mahdollistaa tehokkaan ja näkyvän lopputuloksen. Gigi:n tuotteet ovat yhteensopivia solujen ja kudosten kanssa sekä testattu arvostetuissa dermatologisissa laitoksissaErinomaiset tuotanto-olosuhteetsäntillinen laadunvalvonta ja tehokas testaus varmistavat ensiluokkaiset tuotteet.

Nannic on belgialainen ammattikosmetiikkasarja, jonka laadukkaat hoitolaiteet ja ihonhoitotuotteet tukevat ammattimaista työskentelyä kauneushoitolassa. Eurooppalaisen kosmetiikkateollisuuden vahva maine maailmalla perustuu tutkimukseen, tuotekehitykseen ja tuotteiden turvallisuuteen.

Hoitoseerumeissa ei ole kemiallisia emulgaattoreita. Kotihoitotuotteissa on runsaasti tehoaineita, kohdennettuihin ongelmiin.

Cellution 7 Face Care kosmetiikka | kauneustuotteet

Cellution 7 Face Care Collectio ihonhoitosarjan tuotteet sisältävät luonnollisia ainesosia ja ne on kehitetty erityisesti korjaamaan ihon ikääntymiseen liittyviä merkkejä.

Nuoruuden ja houkuttelevuuden salaisuus.

Sothys on ranskalainen perheyritys ja maailmanlaajuisesti tunnettu ylellinen ammattikosmetiikkasarja, jonka legendaarinen nimi edustaa tehokuutta, hemmottelua ja kauneuden mielihyvää.

Monsieur Bernard Mas tuli yrityksen johtoon vuonna 1966, josta alkoi Sothys brändin kansainvälinen kehitys ja kasvu yhdeksi maailman arvostetuimmista kosmetiikan ammattisarjoista. Nykyisin yritystä johtaa seuraava sukupolvi, veljekset Christian ja Frédéric Mas. Kaikki yrityksen hallinnolliset yksiköt, tutkimuslaboratorio sekä tuotantolaitos sijaitsevat perheen kotiseudulla Corrèzen maakunnassa, Brive-la-Gaillarden kylässä, mutta ylellinen edustushoitola on säilyttänyt alkuperäisen sijaintinsa Pariisinkultaisessa kolmiossakuuluisalla Faubourg Saint-Honoré kadulla.

Aromatican Wellness on luonnonkosmetiikka kokonaisvaltaiseen hyvään oloon ja hyvinvointiin. Wellness care tuotteet vähentävät stressin kokemusta tiukoissa tilanteissa, helpottavat lihasjännityksiä, energisoivat, rauhoittavat tai edistävät levollista unta.

Eteeristen öljyjen on parhaat vaikutukset arkielämään.

Yritys

Tatjana Kallio

Tatjana Kallio

SKY-Kosmetologi

Olen aina ollut kiinnostunut kauneudesta. Silloin kun ikä alkoi kartua, harrastukseni muuttui ammatiksi. Olen Suomen Kosmetologien Yhdistyksen jäsen. Yhteistyö lääkärin kanssa vahvistaa osaamistani ihonhoidossaOlen positiivinen, asiallinen, työtä pelkäämätön ja huolehdin myös ammattitaitoni kehittämisestä.

Iho ongelmat ovat yleisempiä kuin aiemmin on tiedetty. Tarjoan tehokkaita hoitoja ihon laadun parantamiseksi ja parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. Myös hemmotteluhoitoja löytyy stressaavaa ja hektistä elämää vastaan kaikenikäisille naisille ja miehilleSuunnittelen ja toteutan kauneuspalvelut asiakkaan yksilöllisten lähtökohtien ja tarpeiden mukaanOhjaan ja neuvon kotihoitoon sopivista tuotteista sekä niiden käytöstäOn mahdollista saada, jos ei ole täydellinen niin parempi kuin hyvä kuntoinen ihoIhon laatu on jopa ensimmäisen hoidon jälkeen huomattavissa parempi.

Yulia Ustinova

Yulia Ustinova

Jalkahoitaja, geelikynnet ja rakennekynnet

Olen jalkahoitaja ja koulutan itseäni jatkuvasti, jotta voin tarjoa asiakkailleni vain parasta. Tarjoan monipuoliset ja nykyaikaiset jalkahoidot (kovettumat ja känsätsyylät, sienikynnet, paksuuntuneet kynnet, kynnenoikaisu, sisäänkasvaneen kynnen hoito, kynsien proteesi, jne.) On hyvin tärkeää saada jalkahoitoa ennaltaehkäisevänä hoitona. Monet elimistön sairaudet ja ihmisten ikääntyminen vaikuttavat jalkojen kuntoonEsimerkiksi diabeetikoilla ennaltaehkäisevällä hoidolla on erittäin iso merkitys.

Lämmin ja asiantunteva palvelu. Olen täällä Sinua varten!

 

Sijainti

Osoite: Pyyntitie 1 A, 02230 Espoo

Kauneushoitola sijaitsee Espoon Matinkylässä lähellä Iso Omena Kauppakeskusta.

Varaa aikasi
Ja tutustu hemmotteleviin ja merkittäviin hoitoihin, tai ratkaise ihon ongelmasi.

Soita

Ajanvaraus

Kaikki hinnat sis. alv 24%
Alle 17 vuotiaille 20% alennus kaikista hinnoista.
Kauneus palvelut toteutetaan asiakkaan yksilöllisten lähtökohtien ja tarpeiden mukaan.
Avoinna maanantaista sunnuntaihin sopimuksen mukaan.
Ajanvarauksien mahdollisen peruutuksesi 24 tuntia ennen varattua aikaasi.

LAHJAKORTIN TILAUSLOMAKE