Kasvohoidot

Jos haluat näyttää hyvältä, huolehdi ihostasi. Aloita ihonhoito mahdollisimman nuorena ja ota se tavaksi. Minkään kosmetiikka-arsenaalin avulla ei pysty peittämään kaikkea, eikä maali koskaan näytä hyvältä huonosti pohjustetulla kankaalla.

Ihosta huolehtiminen vaatii muutakin kuin pikaisen saippuavesipesun ja epämääräisen toiveen, että luonto pitää huolen lopusta. Ihonhoito tekee hyvää, mutta yhdellä kerralla ei vielä ole pysyviä vaikutuksia, koska hoidon vaikutus hälvenee ajan myötä. Saat hoidosta suurimman hyödyn, jos tehostat niiden tervehdyttävää vaikutusta ottamalla hoitoja säännöllisin väliajon.

Muista aina koskettaa kasvojasi hellän rakastavasti. Älähän hankaa kasvojasi tai käsittele niitä muutenkaan kovakouraisesti.

Kasvohoidot miehille ja naisille

Kasvojen ihonhoidon päätarkoitus on pitää iho terveenä ja mahdollisimman kuultavan kauniina.

TOSIMIEHEN VIRKISTÄVÄ PIKAKASVOHOITO 45€

Kesto 30 min. (kasvo- , kaulahoito)

sis. alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, klassinen kasvohieronta, kasvonaamio, hoitovoiteet, kulmien siistiminen haluttaessa.

TÄYDELLINEN TOSIMIEHEN KASVOHOITO 85€

Kesto max 90 min. (kasvo- , kaula- , dekoltee hoito)

Tehokas kasvohoito asiakkaan yksilöllisen tarpeen tai ihon ongelman mukaan.

sis. alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, alfalipoiinihappo hoito*, kasvohieronta, seerumi, erikoiskasvonaamio, hoitovoiteet, käsihieronta, kulmien siistiminen haluttaessa.

Virkistävä kasvohoito 65€

Kesto max 45 min. (kasvo- , kaulahoito)

sis. alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, alfalipoiinihappo hoito*, klassinen kasvohieronta, kasvonaamio, hoitovoiteet.

Kaupan päälle voit ottaa kulmien muotoilun ja kestovärjäyksen tai ripsien kestovärjäyksen. Jos otat molemmat lisämaksu 10€.

Täydellinen kasvohoito 85€

Kesto max 90 min. (kasvo- , kaula- , dekoltee hoito)

sis. alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, alfalipoiinihappo hoito*, kasvohieronta, seerumi, erikoiskasvonaamio, hoitovoiteet, käsihieronta, tarvittaessa epäpuhtauksien poiston mekaanisesti.

Kaupan päälle voit ottaa kulmien muotoilun ja kestovärjäyksen tai ripsien kestovärjäyksen. Jos otat molemmat lisämaksu 10€.

*Alfalipoiinihappo on tehokas ja voimakas antioksidantti. Puhdas alfalipoiinihappo tasoittaa ihon väriä ja pitää kosteuttaa yllään. Sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille, mm. parantaa nuorten ja aikuisten aknea, pigmenteille tehohoito, parantaa kimmoisuutta, hyvä ja auttava vaikutus atooppiselle ja couperosa iholle. Alfalipoiinihappo normalisoi talineritystä välittömästi (iho-ongelmasta riippumatta), joten tulos näkyy heti.

CARBOKSI-TERAPIA 85€

Kesto max 90 min.  (kasvo- , kaulahoito)

sis. alkupuhdistus, ihoanalyysi,  kemiallinen kuorinta, carboksi, kosteuttava naamio, hoitovoiteet.

Carboksi-terapia on turvallinen ja luonnonmukainen hoito koko keholle ja kaikille ihotyypeille. Innovatiivinen ihonhoitomenetelmä, joka hoitaa ja uudistaa ihoa ilman neuloja.

Carboksigeeli ja aktivoiva aine synnyttävät hiilidioksidikuplia, jotka tunkeutuvat ihon kerroksiin. Hoidon jälkeen ihon rakenne ja kiinteys alkavat parantua välittömästi. Ihon väri kirkastuu ja sen pinta silottuu.

Sothys kosteuttava erikoiskasvohoito 85€

Kesto max 90 min. (kasvo- , kaula- , dekoltee hoito)

sis. alkupuhdistus, kuorinta, kosteuttava geelinaamio, hierontanaamio, korjaava seerumi, Peel-off-naamio, silottava seerumi, hoitovoiteet.

Kaupan päälle voit ottaa kulmien muotoilun ja kestovärjäyksen tai ripsien kestovärjäyksen. Jos otat molemmat lisämaksu 10€.

Hemmottele itseäsi intensiivisesti kosteuttavalla Sothys Hydra Hyaluronic acid erikoiskasvohoidolla. Tämä luksuskasvohoito on suunniteltu täyttämään eri ihotyyppien, erityisesti kuivalle iholle, erilaiset kosteustarpeet: kuusi hoitovaihetta, erityinen Digi-Esthetique hierontanaamio, hierontatekniikka ja äärimmäisen tehokkaat kosteuttavat aktiiviaineet huolehtivat jokaisesta ihosta, yksilöllisesti.

Iho on täyteläisempi ja silmin nähden nuorempi! Tehokkain kosteuttava kasvohoito ikinä!

AHA hedelmähappohoito 85€

Kesto max 90 min. (kasvo- , kaulahoito)

sis. alkupuhdistus, ihoanalyysi, hedelmähappokuorinta, kristallipuikkohieronta, klassinen kasvohieronta, seerumi, hedelmähappo kasvonaamio, kosteuttava naamio, hoitovoiteet.

Kaupan päälle voit ottaa kulmien muotoilun ja kestovärjäyksen tai ripsien kestovärjäyksen. Jos otat molemmat lisämaksu 10€.

Hedelmähappokuorinta kirkastaa ihoa ja häivyttää pikku ryppyjä. Hedelmähapot tasoittavat tehokkaasti ihon pigmenttihäiriöitä ja stimuloivat ihon uusiutumista sekä kollageenin muodostumista. Lisäksi ne ehkäisevät ihon epäpuhtauksia ja tulehduksia bakterisidisten ominaisuuksiensa vuoksi.

Ajanvaraus

Kaikki hinnat sis. alv 24%
Alle 17 vuotiaille 20% alennus kaikista hinnoista.
Kauneus palvelut toteutetaan asiakkaan yksilöllisten lähtökohtien ja tarpeiden mukaan.
Avoinna maanantaista sunnuntaihin sopimuksen mukaan.
Ajanvarauksien mahdollisen peruutuksesi 24 tuntia ennen varattua aikaasi.