Kasvohoidot

Jos haluat näyttää hyvältä, huolehdi ihostasi. Aloita ihonhoito mahdollisimman nuorena ja ota se tavaksi. Minkään kosmetiikka-arsenaalin avulla ei pysty peittämään kaikkea, eikä maali koskaan näytä hyvältä huonosti pohjustetulla kankaalla.

Ihosta huolehtiminen vaatii muutakin kuin pikaisen saippuavesipesun ja epämääräisen toiveen, että luonto pitää huolen lopusta. Ihonhoito tekee hyvää, mutta yhdellä kerralla ei vielä ole pysyviä vaikutuksia, koska hoidon vaikutus hälvenee ajan myötä. Saat hoidosta suurimman hyödyn, jos tehostat niiden tervehdyttävää vaikutusta ottamalla hoitoja säännöllisin väliajon.

Muista aina käsitellä ihoasi hellävaraisesti!

Kasvohoidot miehille ja naisille

Kasvojen ihonhoidon päätarkoitus on pitää iho terveenä ja mahdollisimman kuultavan kauniina.

Kasvohoidon yhteydessä voit ottaa kulmien muotoilun ja kestovärjäyksen tai ripsien kestovärjäyksen. Jos otat molemmat lisämaksu 10€.

Kaikkien erikasvohoitojen kesto max 75 min.

TÄYDELLINEN TOSIMIEHEN KASVOHOITO 75€

(kasvo- , kaula- , dekoltee hoito)

Tehokas kasvohoito asiakkaan yksilöllisen tarpeen tai ihon ongelman mukaan.

sis. alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, alfalipoiinihappo hoito, kasvohieronta, seerumi, erikoiskasvonaamio, hoitovoiteet, käsihieronta, kulmien siistiminen haluttaessa.

Virkistävä — Detox täydellinen kasvohoito 75€

(kasvo- , kaula- , dekoltee hoito)

Detox-kasvohoidolla on tehokas antioksidanttinen vaikutus. Ainutlaatuinen puhdas alfalipoiinihappo tasoittaa ihon väriä ja pitää kosteuttaa yllään. Sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille, mm. parantaa nuorten ja aikuisten aknea, vaalentaa maksaläiskiä, parantaa kimmoisuutta, korjaa atooppista ja couperosa ihoa. Alfalipoiinihappo normalisoi talineritystä välittömästi (iho-ongelmasta riippumatta), joten tulos näkyy heti.

sis. alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, alfalipoiinihappo hoito, kasvohieronta, seerumi, erikoiskasvoMultinaamio, hoitovoiteet, tarvittaessa epäpuhtauksien poiston mekaanisesti.

Kasvohoito virkistää, vaalentaa, puhdistaa ja palauttaa ihon hyvinvoinnin.

CARBOKSI — happikasvohoito 75€

(kasvo- , kaulahoito)

Carboksi-terapia on turvallinen ja luonnonmukainen hoito kaikille ihotyypeille. Innovatiivinen ihonhoitomenetelmä, joka hoitaa ja uudistaa ihoa ilman neuloja. Carboksigeeli ja aktivoiva aine synnyttävät hiilidioksidikuplia, jotka tunkeutuvat ihon kerroksiin. Hoidon jälkeen ihon rakenne ja kiinteys alkavat parantua välittömästi. Ihon väri kirkastuu ja sen pinta silottuu.

sis. alkupuhdistus, ihoanalyysi,  kemiallinen kuorinta, carboksi, kosteuttava naamio, hoitovoiteet.

Syväkosteuttava erikoiskasvohoito 75€

(kasvo- , kaula- , dekoltee hoito)

Intensiivinen kosteuttava Sothys Hydra Hyaluronic acid erikoiskasvohoito. Tämä luksuskasvohoito on suunniteltu täyttämään eri ihotyyppien, erityisesti kuivalle iholle, erilaiset kosteustarpeet: kuusi hoitovaihetta, erityinen Digi-Esthetique hierontanaamio, hierontatekniikka ja äärimmäisen tehokkaat kosteuttavat aktiiviaineet huolehtivat jokaisesta ihosta, yksilöllisesti. Iho on täyteläisempi ja silmin nähden nuorempi! Tehokkain kosteuttava kasvohoito ikinä!

sis. alkupuhdistus, kuorinta, kosteuttava geelinaamio, hierontanaamio, korjaava seerumi, Peel-off-naamio, silottava seerumi, hoitovoiteet.

Glykolihappo — kasvohoito 75 €

(kasvo- , kaulahoito)

GIGI GlycoPure Kuusivaiheinen happokuorintahoitomenetelmä 

Erittäin tehokas, hellävarainen ja turvallinen glykolihappokasvohoito. Hoito virkistää ihoa, parantaa ihon sävyä (vaalentava vaikutus) ja tasoittaa ihon pintaa (mm. aknearvoja). Ihon kunto palautuu intensiivisesti stressin jälkeen. Hoito sopii kaiken ikäisille ja antaa iholle raikkaan sekä säteilevän ilmeen heti hoidon jälkeen.

sis. alkupuhdistus, ihoanalyysi, 1. puhdistus 2. kuorinta GIGI Glycopure Enzyme Peeling, 3. Degreaser, 4. Glycopure happokuorinta, 5. Neutralizer, 6. GIGI Glycopure naamio, GIGI hoitovoiteet.

Suositellaan sarjahoitoa 4-6 kertaa, kerran viikossa.

Hoito ennalta ehkäisee ja korjaa ikääntymisen merkkejä; pigmentti muutoksia, Couperosaa, aknea, tasoittaa ihon pintaa, vaalentaa ja tasoittaa tehokkaasti ihon sävyä, intensiivinen ihon palauttaminen.

Energisoiva erikoiskasvohoito 75€

Uusi energisoiva GIGI Bioplasma erikoiskasvohoito on innovatiivinen vaihtoehto estää ihon ikääntymistä.

(kasvo- , kaulahoito)

Esimerkiksi elintavat, ilmastointi ja liiallinen ulkoilu altistavat negatiivisille ihomuutoksille. Erikoiskasvohoito antaa iholle energiaa, tasoittaa ihon pintaa, vaalentaa ja tasoittaa ihon sävyä, kosteuttaa, vahvistaa ihon rakennetta, poistaa hellänvaraisesti epäpuhtauksia, korjaa ikääntymisen merkkejä, pienentää laajentuneita ihohuokosia, ylläpitää nuorekkaan ilmeen ja parantaa ihon pehmeyttä sekä kimmoisuutta. Iho näyttää nuoremmalta ja terveemmältä.

sis. alkupuhdistus, Azelaic peel kuorinta, Renewal seerumi, kosteuttava Multinaamio, kavohieronta, Serum Supreme, hoitovoiteet.

Nannic radiofrekvenssihoito 115€

(kasvo- , silmänympärys- , leuka- , kaulahoito)
sis. alkupuhdistus, entsyymikuorinta, probioottinen aktivaattori, tehoseerumi, naamio, hoitovoiteet.

5 kerran sarjahoidon ostajalle 6. kerta veloituksetta,
3 kerran sarjahoidon ostajalle + 3 kertaa käsien radiofrekvenssihoito velituksetta.

AHA hedelmähappohoito 85€

(kasvo- , kaulahoito)

Hedelmähappokuorinta kirkastaa ihoa ja häivyttää pikku ryppyjä. Hedelmähapot tasoittavat tehokkaasti ihon pigmenttihäiriöitä ja stimuloivat ihon uusiutumista sekä kollageenin muodostumista. Lisäksi ne ehkäisevät ihon epäpuhtauksia ja tulehduksia bakterisidisten ominaisuuksiensa vuoksi.

sis. alkupuhdistus, ihoanalyysi, hedelmähappokuorinta, kristallipuikkohieronta, klassinen kasvohieronta, seerumi, hedelmähappo kasvonaamio, kosteuttava naamio, hoitovoiteet.

Ajanvaraus

Kaikki hinnat sis. alv 24%
Alle 17 vuotiaille 20% alennus kaikista hinnoista.
Kauneus palvelut toteutetaan asiakkaan yksilöllisten lähtökohtien ja tarpeiden mukaan.
Avoinna maanantaista sunnuntaihin sopimuksen mukaan.
Ajanvarauksien mahdollisen peruutuksesi 24 tuntia ennen varattua aikaasi.