Nannic Näkyviä hoitotuloksia

Nannic on belgialainen kosmetiikka-alan yritys kolmannessa polvessa, joka tekee jatkuvaa kansainvälistä tutkimus- ja kehitystyötä.

Nannic Näkyviä hoitotuloksia

Nannic on ammattikosmetiikkasarja, jonka laadukkaat hoitolaitteet ja ihonhoitotuotteet tukevat ammattimaista työskentelyä kauneushoitolassa.

Nannic NBE Radiofrekvenssihoitolaite

Tehokas laite soveltuu sekä kasvojen että vartalon ihonhoitoon. Hoidon aikana iholle imeytetään iho-ongelmiin kohdennettuja lamellaariseerumeita. Hoito on miellyttävä kokemus.

Nannic bioaktiiviset ihonhoitotuotteet

Nannic panostaa aktiivisiin raaka-aineisiin, kuten peptideihin, vitamiineihin ja hyaluronihappoihin. Kaikki Nannic hoitotuotteet suojaavat ihon omaa hydrolipidikalvoa ainutlaatuisen lamellaarirakenteensa ansiosta.

Nannicin lamellaaripohjassa on misellejä, jotka auttavat aktiivisten aineiden imeytymistä ihoon. Misellit toimivat kuljettimina ja fosfolipidit tekevät ihon pinnalle suojaavan rakenteen. Nannic pohja on todella kosteuttava ja se kuljettaa aktiiviset aineet syvemmälle ihoon kerroksiin.

Hoitoseerumeissa ei ole kemiallisia emulgaattoreita.

Probioottinen Aktivaattori täydentää kaikkia NBE seerumeita ja parantaa NBE RF-hoidon tuloksia. Ampullissa on luonnollista fermentoidun bifidabakteerin lysaattia ja hoidon laatu paranee.

Kapasitiivinen radiofrekvenssi

Nannic radiofrekvenssilaitteet tuottavat virtaa, joka pääsee kudokseen hoitopäiden avulla. Tämä energia ei tunnu epämiellyttävältä kudoksessa.

Energia vaikuttaa solutasolla niin epidermiksessa, dermiksessä ja hypodermiksessa. Se vaikuttaa aina lihassoluihin asti. Läpäistessään kudosta energia tuottaa mietoa kitkaa, jonka seurauksena hoidettavan alueen kudoksen lämpötila nousee.
Kun ihmisen elimistö havaitsee lämmön nousua hoidettavalla alueella aivot lähettää käskyn lisätä verenkiertoa hoidettavalla alueella, jonka tehtävänä on viilentää sitä.

Valtimoiden lisäämä verenkierto aktivoi kudosten hapen- ja ravinnonsaantia sekä lisää muita oligo elementtejä. Vastaavankaltainen kudoksen aktivointi ei ole mahdollista ilman ulkopuolista energianlähdettä kuten Nannic NBE.

Samanaikaisesti soluen sisäiset toksiinit alkavat vähenemään. Kun solut saavat uudistavaa energiaa poistuvat toksiinit ja vapaat radikaalit jolloin solujen ennenaikainen vanheneminen ennaltaehkäistään.

Paikallisen verenkierron elpyessä se toimii jokena, joka huuhtoo «jätteet» mukanaan kohti kehon puhdistuspisteitä.

Ravittu solu vahvistuu ja pysyy suoriutumaan toiminnoistaan täydellä teholla. Lihassolu kiinteytyy ja ihon pinnalla solujen aktivoituu, jolloin ihosolut pystyvät uudistumaan tehokkaammin ja iho pystyy suojautumaan ulkoisilta tekijöitä paremmin.