Toimitus- ja sopimusehdot

Kauneustuotteet.com verkkokaupan Toimitus- ja sopimusehdot

Asiakkaan on hyväksyttävä yleiset ehdot voidakseen tehdä tilauksen kauneustuotteet.com verkkokaupan kautta. Hyväksymällä asiakas sitoutuu toimitus- ja sopimusehtoihin tehdessään tilauksen verkkokaupassa. Verkkokaupalla on oikeus muuttaa voimassa olevia sopimusehtoja ilman erillistä ilmoitusta Asiakkaalle.

TILAUSEHDOT

Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myy Sinun kauneus- ja komeuspalvelut K & K, Y-tunnus: 2847553-4.
Toimitus- ja maksuehdot koskevat toistaiseksi vain Suomeen lähetettyjä toimituksia.
Tuotteiden hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron 24%.
Veroerittely näkyy tilausvahvistuksessa.
Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.
Emme koskaan luovuta asiakkaidemme tietoja suoramarkkinointiin.

Tilaaminen

Myymme tuotteita vain täysi-ikäisille henkilöille.
Ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä verkkokauppaan.
Sopimus syntyy, kun Kauneustuotteet.com on vahvistanut tilauksesi sähköpostitse sähköpostiosoitteeseesi, jonka olet ilmoittanut tilauksen yhteydessä.

Maksutavat

Verkkopankit

On käytössä pankkien verkkopankkimaksu: Nordea, Osuuspankki, Säästöpankki, POP-pankki, Danske Bank, Handelsbanken, S-pankki, Aktia, Ålandsbanken ja LähiTapiola.

Jousto

Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-5000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Valitsee maksutavaksi Jousto laskun ja saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.

Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1–24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos Jousto Osamaksulla on maksimissaan 5000 €.
Lue lisää Joustosta: jousto.com

Mash Lasku ja Osamaksu (Euroloan)

Kun maksat ostoksesi Mash-laskulla tai -osamaksulla, saat joustavasti maksuaikaa. Mash on kotimainen, turvallinen ja helppo maksutapa.
Mash-lasku
14 päivää korotonta maksuaikaa
Laskun voi muuttaa helposti osamaksuksi
Mash-osamaksu
Maksuaika 3, 6, 9, 12, 18 tai 24 kuukautta
Osamaksun erät laskutetaan 30 päivän välein
Arvoltaan 2 000 € ostoksen todellinen vuosikorko on 14,9 % maksuajan ollessa 24 kk. Kokonaishinnaksi tulee 2 302,79 € (sis. koron, laskutuslisän ja avausmaksun)

Mash-ostokset rahoittaa Euroloan Consumer Finance Oyj, joka on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Mash-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–10 000 euron ostoksille

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash-laskulla tai -osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash-laskulla tai -osamaksulla maksavan tulee antaa henkilötunnuksensa tilausta tehdessään tai tunnistautua pankkitunnuksillaan, mikäli ostokset toimitetaan muuhun kuin väestörekisterissä olevaan osoitteeseen. Lasku/laskut toimitetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoittamaan osoitteeseen. Ostosten toimitusosoite on valinnainen.
Lue lisää: www.mash.com

Collector Lasku ja Osamaksu

Vähintään 20-vuotiaille yksityishenkilöille että yrityksille Suomessa. Luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 2,2 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.
• Lasku on nopea ja turvallinen maksutapa.
• Saat lisää maksuaikaa.
• Maksat vasta kun olet saanut tuotteesi.
• Palvelun käyttö edellyttää Tupas tunnistautumista.
Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 5000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 36 kk.
Lisätietoja: collector.fi

Pääkaupunkiseutu

Pääkaupunkiseudulla on mahdollista maksaa ostoksia noutaessasi tai kotiinkuljetusta vastaanottaessasi.

Tilisiirto

Tuotteet voi maksaa tilisiirrolla. Maksa suoraan kaupan pankkitilille. Kirjoita viestikenttään tilauksen numero. Tuotteita ei lähetetä ennen kuin suoritus näkyy tilillämme.

Toimitustavat ja -ehdot

Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan.
Toimitusaika on 1-5 arkipäivää. Pyrimme aina lähettämään tuotteet niiden tilauspäivänä tai viimeistään seuraavan arkipäivänä.
Toimitamme tilauksen valitsemallasi toimitustavalla.
Olemme yhteydessä asiakkaan, kun tilaus on noudettavissa tai kotiinkuljetuksen ajankohta sovittavissa.
Mikäli toimitus viivästyy tai tuote on tilapäisesti loppunut, otamme asiakkaaseen yhteyttä.

Nouto kauneushoitolasta

Kauneushoitolasta noudettavista tilauksista emme peri toimituskuluja. Laitathan tilauksen lisätietoihin viestin milloin olet tulossa noutamaan tuotteet, niin osaamme pakata tilauksen valmiiksi sinulle. Palvelemme ma-pe klo 10:00-16:00, muina aikoina avoinna sopimuksen mukaan. Huomioithan, että tuotteen hinta verkkokaupassa ja myymälässä saattaa olla eri. Osoite: Matinkallio 2, 02230 Espoo.

Kotiinkuljetukset pääkaupunkiseudulla

Meillä on mahdollisuus valita Kotiinkuljetus tilaus päivänä. Toimitamme pakettisi ilmoittamaasi osoitteeseen ma-pe klo 16:00-21:00, la 14:00-21:00 välisenä aikana. Kotiinkuljetuksen toimitusaika sovitaan vastaanottajan kanssa. Kotiinkuljetuksen hinta on 15€.
Maksuton toimitus yli 120€ tilauksille.

Matkahuolto

Maksuton toimitus yli 100€ tilauksille.

Paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa.

Noutopaikat: Matkahuolto, Matkahuollon asiamies, K-Market, R-kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste.

Pakettia voi seurata lähetystunnuksen avulla verkossa. Katso täältä

Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa.

Paketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä. Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan. Henkilöllisyyden voi todistaa ajokortilla, passilla tai poliisin myöntämällä henkilökortilla. Jos paketin noutaja on muu kuin osoitekorttiin merkitty vastaanottaja, täytyy paketin noutajalla olla mukana henkilötodistuksensa lisäksi valtakirja. Tulosta valtakirja täältä

Lähi-paketti: Pakettia säilytetään maksutta 14 vuorokautta, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle kauneustuotteet.com:ille.

Bussipaketti: Pakettia säilytetään maksutta saapumisilmoituksen lähetyspäivä ja sitä seuraavat neljä arkipäivää. Sen jälkeen säilytyksestä peritään varastointipalvelumaksu. Pakettia säilytetään yhteensä 14 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle kauneustuotteet.com:ille.

Posti

Maksuton toimitus yli 100€ tilauksille.

Kun paketti on noudettavissa, vastaanottaja saa siitä saapumisilmoituksen. Saapumisilmoitus lähetään tekstiviestillä, joten lankanumero ei käy. Paketti myös ohjataan ilmoittamaasi matkapuhelinnumeron perusteella vastaanottajan valitsemaan noutopisteeseen.

Vastaanottajan ovelle sovitusti plus 12,00 €.
Paketin toimitusaika sovitaan vastaanottajan kanssa. Palvelu on saatavilla suurimmissa kaupungeissa ja taajamissa klo 9:00-21:00, muualla pääsääntöisesti klo 9:00-16:00. Katso tarkemmin täältä

Pakettiautomaatti

Maksuton toimitus yli 100€ tilauksille.

Paketti voidaan toimittaa valittuun pakettiautomaattiin. Saapumisilmoitus lähetään tekstiviestillä, joten lankanumero ei käy. Paketti myös ohjataan ilmoittamaasi matkapuhelinnumeron perusteella vastaanottajan valitsemaan noutopisteeseen.

Paketit, joita ei ole noudettu seitsemän päivän kuluessa palautetaan lähettäjälle kauneustuotteet.com:ille.

Noutamattomat paketit

Noutamaton lähetys tulkitaan peruutetuksi tilaukseksi. Noutamattomista paketeista perimme palautusmaksu 6,50€.

TILAUKSEN PERUMINEN / MUUTTAMINEN

Mikäli haluat peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, ota meihin yhteyttä heti puhelimitse 0404124439. Tilaus on mahdollista peruuttaa ja siihen on mahdollista tehdä muutoksia niin kauan, kuin tilaus ei ole vielä lähtenyt varastoltamme. Jos tilauksesi ehditään postittaa ennen perumista tai muutamista, silloin sinulla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tuotteita alla olevien ehtojen mukaisesti.

Vaihto ja palautus

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus lähetyksen vastaanottamisesta.

Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Kosmetiikkatuotteiden mahdollisten sinettien tulee olla ehjät.

Ennen tuotteiden vaihtamista tai palauttamista otathan aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen kauneus.komeus@gmail.com tai puhelimitse 0404124439.

Ilmoita seuraavat tiedot sähköpostitse:

nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
pankkitilinumerosi
tilausnumero
palautettava tuote / syy tai vaihdettava tuote / syy

Palautusosoite:

kauneustuotteet.com
Matinkallio 2 B
02230 Espoo

Asiakas vastaa vaihto- tai palautusmaksusta.
Ei saa lähettää postiennakolla.
Palautettavan tai vaihdettavan tuotteiden pakkaaminen on asiakkaan vastuulla. Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta ne eivät vahingoitu kuljetuksessa. Säilytäthän saamasi palautuskuitin.
Tuotteet voi vaihtaa tai palauttaa suoraan kauneushoitolaan. Palvelemme ma-pe klo 10:00-16:00, muina aikoina avoinna sopimuksen mukaan.
Kun palautus on vastaanotettu ja hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi.
Puutteellisia tuotteita ei vaihdeta toisiin eikä hyvitetä rahallisesti.