Miten tulla kauniiksi ja terveeksi?

Miten tulla kauniiksi ja terveeksi?

Kysymykset terveyden ja kauneuden ovat aina esillä. On paljon erilaisia neuvoja joista suurta osaa emme ota huomioon. Kaiken kaikkea ensi täytyy ymmärtää «juuren» ongelma ja vasta sen jälkeen miten voisi korjataan sen.

Kauneutta eri näkökulmasta

On tavallista, että suhtaudumme iho- , hius- ja kynsiongelmiin vain kosmetologin näkökulmasta, että se olisi vain esteettinen puute.

Emme välttämättä osaa yhdistää näitä muutoksia kehon yleistä kuntoa tai erillisen elimen. Ja se on iso virhe joka voi aiheuttaa suuria ongelmia.

Ihon, hiusten ja kynsien kunto on riippuvainen kehon yleiskunnosta tai erillisestä elimestä, myös tarkka osoitin nuoruuteen ja terveyteen. Yleensä emme poista syytä vaan kuluttamme paljon vaivaa, aikaa ja rahaa taistella vastaan ulkoisia ilmentymiä ja sairauksia. Se on yhtä «viisasta ja hyödyllistä» kuten rakentaa talon ilman perustusta. Lopputulos ongelman ratkaisu on aina väliaikainen.

Kesä on kaikkein paras ajankohta hyvinvoinnin kohottamiseen ja nuorentumiseen. Kesä on tehokas akku ihmiselle, mitä riittää pitkään talveen yli, mutta sen täytyy osata ladata oikein.

Kevään tullessa iho vaati enemmän huomiota ja hoitoa, kirkas auringonvalo ei aina vaikuttaa positiivisella tavalla.

Yksinkertaiset neuvot auttavat olemaan hieman huomaavaisempia ihon suhteen. Muistakaa, vain 40% iho riippuu kosmeettisesta hoidoista, ja 60% riipu siitä, minkälaisen elämäntavat pidämme, mitä syömme, kuinka positiivinen olemme elämässämme.

Aloitathan muutokset jo tänään ja ihosi sanoo «Kiitos».

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *