Luontaistuotteet

Coral Clubin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman terveystuotteita, ravintolisiä ja kosmetiikkaa klubilaisten erikoishinnalla − 20 %.

Liittyminen on täysin ilmaista. Osta enemmän ja säästä!

[maxbutton id="57" ]

Muun muassa suositut tuotteet

Hyvinvoinnin ja nuoruuden lähde Coral Mine vesi
  • normalisoi kehon toimintaa,
  • säätää mineraalitasapainoa,
  • on energisoiva vesi.

Coral Mine parantaa juomaveden organoleptiset ominaisuudet.

Japaninmeren korallista valmistettu mineraaliyhdistelmä, jossa on pääasiassa kalsium- ja magnesiumsuolat, myös kalium, natrium, rauta, fosforia, rikkiä, piitä, kromia, mangaania, sinkkiä ja muita.
Rikas yhdistelmä luonnolliset suolat on säätelevä vaikutus mineraali tasapainolle.
Reaktiolla veden kanssa mineraalit siirtyvät suolasta veteen joten parantaa juomaveden ominaisuutta.

mm. päivittäinen suojaa, terve ruoansulatus, kehon puhdistus, vastustuskyvyn vahvistaminen.

H — 500

Voimakas antioksidanttinen vaikutus. H500 tuhoa vapaita radikaalia, täydentää kehon energiavarasto, stimuloi kehittäminen energian soluissa, antioksidanttinen vaikutus.

mm. päivittäinen suojaa, vastustuskyvyn vahvistaminen.

Papaya

Papaya on luonnontuote mehukasta papaijan hedelmälihasta. Täydellinen keino voiman palauttamiseen.
Parantaa ruoansulatusprosessin laatua, aineenvaihduntaa, vastustuskykyä, piristää ja virkistää.
Papayan sisältää mm. 612% sokeria, 1% proteiinia, 1,4% aminohapot, vitamiinit B1, B2, C, karoteenia, kaliumia, magnesiumin, kalsiumin, papaiini, peptidaasi, lipaasi, lysotsyymi.

mm. päivittäinen suojaa, terve ruoansulatus.

Coenzyme Q-10

CoenzymeQ-10 parantaa sydämen ja veren suonien, sekä hermoston toimintaa. Auttaa hoitamiseen aineenvaihduntaongelmia ja ylipainoa, myös hidastaa vanhenemisprosessia ja parantamaan aivojen toimintaa.
Sisältää antioksidantteja, ensiapu.

mm. päivittäinen suojaa.

Ultimate

Ultimate on täydellinen tasapainoinen yhdistelmä, jossa on vitamiineja, kivennäisaineita ja kasviperäisiä komponentteja jotka kompensoivat ravinteiden puutetta.

mm. päivittäinen suojaa, vastustuskyvyn vahvistaminen.

Spirulina

Spirulina on erittäin hyödyllinen ravintolisä, korkea laatuinen tuote joka tehty luomusta spirulinalevästä. Se parantaa aineenvaihdunnan, ruoansulatusta, verenpainetta sekä piristää, myös osallistuu veren kolesterolin normalisointiin.
Spirulina normalisoi proteiini- , hiilihydraatti- , rasva- aineenvaihdunta, myös verenpaineen. Palaudutaan fyysisestä ja psyykkisestä kuormittuneisuudesta.

Spirulinan sisältää mm. kaikki välttämättömät aminohapot, A-vitamiinin lähde, kivennäisaineita, gammalinoleenihappo (GLA, omega 6), klorofyllia.

mm. päivittäinen suojaa, terve ruoansulatus, vastustuskyvyn vahvistaminen.

Coral Lecithin

Coral Lecithin on solukalvojen perusteet välttämätön kehon rakennusmateriaalina. Yksi monipuolisimmista ravintolisä, fosfolipidien lisälähde.
Ei saa ylittää annosta verenpaine nostamiseksi.

mm. päivittäinen suojaa.

Ihmisen säännöllinen ulostaminen poistaa kehosta kuona-aineita. Huono aineenvaihdunta kerää elimistöön kenoaineita, jotka kuormittavat elimistöä ja aiheuttavat sairauksiaKehon puhdistus auttaa stressiin, alkoholin käytön, tupakanpolttoon, huonon ympäristöön, väärän ruokavalioon, jne.

Coral Detox

Coral Detox puhdistaa kehosi ja auttaa sitä toimimaan hyvin. Huono aineenvaihdunta kerää elimistöön kenoaineita, jotka kuormittavat elimistöä ja aiheuttavat sairauksia.
Coral Detoxin käyttö sairauksien ehkäisyssä. On lopullinen päätös monille kysymyksille ja ongelmille.

 

Colo-Vada Plus

Colo-Vada Plus on elimistön puhdistusohjelma, jota voidaan käyttää laihdutuskuurien lisäosana. Colo-Vada Plus on suunniteltu kiireisiä nykyihmisiä silmällä pitäen, joten se on yksinkertainen, käytännöllinen ja soveltuu arkielämään. Se on turvallinen ja tehokas.

Fan Detox

Fan Detox on kehittänyt maksan hoitoon ja suojaan alkoholin, lääkkeiden, huononlaatuisen ruoan ja muiden haitallisten aineiden vaikutukselta.

mm. päivittäinen suojaa, kehon puhdistus, vastustuskyvyn vahvistaminen.

 PhytoMix for Women

PhytoMix for Women innovatiivinen luonnollinen tuote, joka on suunniteltu täyttämään useita tyypillisiä vaihdevuosien oireita ja ylläpitävä fyysistä sekä psyykkistä naisten terveyttä. Huomattavasti vähentää hormonaalisia muutoksia, ei ole sivuvaikutuksia.

Mega Acidophilus

Mega Acidophilus on bifido- ja laktobakteerien yhdistelmä, joka normalisoi ruoansulatusta, vatsan ja suoliston toimintaa, vähentää patogeenisten mikrobien vaikutusta, suojaa elimistöä niiden aiheuttamilta toksiineilta.

mm. päivittäinen suojaa, terve ruoansulatus, vastustuskyvyn vahvistaminen.