TIETOJA MEISTÄ

KAUNEUSTUOTTEET.COM TEKEE ELÄMÄSTÄSI NAUTINNOLLISEMMAN

Kauneustuotteet.com on verkkokauppa josta löydät laadukkaat ihonhoito- ja terveystuotteita. Voit myös ostaa kauneus- ja komeuspalveluita ja varaa aika kauneushoitolaan.

SINUN KAUNEUS- JA KOMEUSPALVELUT K & K

Kauneus- ja komeuspalvelut K & K -hoitola sijaitsee Espoon Matinkylässä erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Metroaseman uloskäynti sijaitsee noin 100 metrin päässä hoitolasta, Pyyntitie 1 A, Espoo 02230. Lisäksi lähistöltä löytyy autolle parkkipaikkoja kadunvarrelta tai Iso-Omenan parkkihallista. Hoitolan tilat ovat uudet, modernit ja viihtyisät.

Hoitolan työntekijät ovat ammattitaitoisia Suomessa kosmetologeiksi kouluttautuneita. He jatkokouluttautuvat Sinua varten seminaareissa, messuilla sekä muissa erikoiskoulutuksissa. Ammattitaito hioutuu edelleen käytännön kokemuksen myötä. Osaamista löytyy klassisesta kosmetologiasta, kasvo-, jalka-, käsi-, vartalohoidoista sekä erilaisista hieronnoista. Sinun henkilökohtaiset tarpeesi ja mielihalusi ohjaavat hoitojen personoitua suunnittelua ja toteuttamista. Meillä on käytössämme useita eri tuotelinjoja (Nannic, GIGI, Hikari, Sothys, Magiray, Alexandria, Peclavus, Spirularin), joista valitaan Sinulle parhaiten sopiva huippukokonaisuus.

Me kannamme vastuun siitä, että Sinä saat parhaat mahdolliset hoidot ja olet tyytyväinen lopputulokseen. Tervetuloa, et ole yksin tarpeidesi ja unelmiesi kanssa!

Olemme lähellä kotiasi!

TUOTTEET

Hankimme tuotteita myyntiin maahantuojilta ja luotettavista alan tukkuliikkeistä.

LAATU

Korkealaatuisia ihonhoitotuotteita on suunniteltu suojaamaan, korjaamaan ja vahvistamaan ihoasi jonka avulla ihostasi tulee täydellinen kauneus.

TAKUU

Uudet laitteet, laadukkaat tuotteet ja ammattitaitoinen kosmetologi tuloksena saat tyytyväisyyden takuun.