[tm_pb_section admin_label="section"][tm_pb_row admin_label="row"][tm_pb_column type="4_4"][tm_pb_image admin_label="Image" src="http://kauneustuotteet.com/wp-content/uploads/2020/04/GIGI-Bioplasma-kauneustuotteet.com_.png" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="center" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid" /][tm_pb_text admin_label="Text" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid" custom_margin="30px|||"]

GIGI Bioplasma Moisturizer Supreme SPF 20 Runsaasti kosteuttava päivävoide

Sopii kuivalle, kosteus köyhälle iholle sekä miehille että naisille.

Päivävoide hoitaa kuivan ihon erittäin tehokkaasti, kosteutta, rauhoittaa ja ravitsee. Estää kosteuden menetystä iholta ja ikääntymisprosessia, häivyttää väsymyksen merkkejä. Ihon laatu paranee, ihosta tulee sileä ja kimmoisa. Antioksidanttivaikutus. Suojaa ihoa auringolta ja estää solujen vaurioita UV-säteilyltä.

GIGI Bioplasma NIGHT CREAM SUPREME NSA-5 Ravitseva yövoide

Täydellinen kaikille ihotyypeille sekä miehille että naisille.

Voide imeytyy hyvin ja aktivoi solujen uudistamista, joka hidastaa ikääntymisprosessia. Ihon kosteus lisääntyy ja kimmoisuus paranee. Terveellinen väri palautuu iholle. Iho tulee sileämmäksi ja kiinteämmäksi.

Vaikutus iholle on tehokkainta yön aikana. Aamulla iho näyttää ja tuntuu nuorekkaammalta ja raikkaammalta.

GIGI Bioplasma Azelaic cream 15%

Azelaiinihappo-voide 15%

Sopii kaikille ihotyypeille, jotka tarvitsevat vaalennusta; rasvoittuvalle, seka- ja akneiholle, miehille sekä naisille. Sopii päivittäiseen käyttöön. Soveltuu meikinalustuoteeksi.

Voiteella on erittäin tehokas, uudistava ja vaalentava vaikutus. Antiseptinen ja punoitusta rauhoittava azelaiinihappo estää ihossa pigmentin muodostumista. Säännöllisen käyttöön jälkeen ihon pinta kirkastuu ja ihon sävyn tasoittuu. Iholle palautuu tervettä ilmettä.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]