[tm_pb_section admin_label="section"][tm_pb_row admin_label="row"][tm_pb_column type="4_4"][tm_pb_image admin_label="Image" src="http://kauneustuotteet.com/wp-content/uploads/2020/04/GIGI-Ester-C-kauneustuotteet.com_.png" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="center" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/tm_pb_image][tm_pb_text admin_label="Text" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid" custom_margin="30px|||"]

Ester C

Ester C on C-vitamiinin johdannainen, joka imeytyy ihoon neljä kertaa tehokkaammin kuin muut C-vitamiinin muodot.

Mantelihappo valmistetaan aprikoosin kivistä ja sillä on monia dermatologisia ominaisuuksia. Happo lisää kosteutta dermiksessä. Antibakteerinen mantelihappokuorinta tehoaa aknearpiin, ihon epätasaisuuksiin ja auringon aiheuttamiin valovaurioihin. Ei herkistä ihoa auringolle.

Riisihiutalejauhe sisältää luonnollisen riisin sisältämät vitamiinit ja ravintoaineet. Riisi ravitsee ja kiinteyttää ihoa, koska se sisältää runsaasti tärkkelystä. Riisin proteiini tasoittaa ja muodostaa iholle ohuen suojaavan kalvon.

Kaura ravitsee ja raikastaa ihoa. Kauranjyvien entsyymit poistavat kuolleita ihosoluja sekä kuorivat ihoa hellävaroen ja virkistävästi. Kaurahiutaleet sisältävät runsaasti mineraaleja, vitamiineja, foolihappoa, kalsiumia, sinkkiä, rautaa, potassiumia, tärkeitä aminohappoja ja liukenevaa kuitua. Runsaasti salisyylihappoa, joka luonnollisesti puhdistaa ihoa ja poistaa kuollutta ihosolukkoa herkistämättä ihoa auringolle.

Salisyylihappo on orgaaninen happo ja tärkeimpiä kasvihormoneja. Se edesauttaa ravintoaineiden imeytymistä ihon syvimpiin kerroksiin. Salisyylihappo nopeuttaa solujen uudistamista ja sillä on parantava vaikutus.

Kurpitsa sisältää glykolihappoa, salisyylihappoa, aminohappoja sekä C- ja A-vitamiinia. Antibakteeristen ominaisuuksien lisäksi kurpitsa stimuloi ihon kollageenin elastiinikuitujen uudistumisprosessiaKurpitsa on ihanteellinen anti-aging tuote akneen taipuvalle iholle.

Sokeriruoasta peräisin oleva glykolihappo on alfa hydroksyyli happo, joka sisältää runsaasti ihon pintakerroksen kuorintaa nopeuttavia ainesosia. Glykolihappo poistaa ihon uloimman kerroksen kuolleet solut ja parantaa ihon rakennetta hidastaen ikääntymisen merkkejä ja pigmenttihäiriöiden syntyä.

[/tm_pb_text][tm_pb_text admin_label="Text" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid" custom_margin="30px|||"]

GIGI Ester C Moisturizer SPF 20 Kosteuttava päivävoide

Sopii normaalille, kuivalle ja ikääntyvälle iholle sekä miehille että naisille.

Se kosteuttaa tehokkaasti ja estää kosteuden menetystä iholta. Suojaa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta (tupakan ja ilman saasteiden vaikutuksilta). Loistava meikinalustuote, meikki kestää pidempään ja näyttää kirkkaammalta.

  • Melaniinikertymien (ihon väri) hajottaminen, ihon sävyn tasoittaminen.
  • Kollageenituotannon stimuloiminen, elastiinisäikeiden tukeminen ja ihon joustavuuden ylläpitäminen.
  • Ihon kosteustasapainon säilyttäminen yhdessä hyaluronihapon kanssa.
  • Vapaitten radikaalien neutraloiminen.
  • Solujen suojeleminen ennenaikaiselta vanhenemiselta ja UV-säteilyltä.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]