GIGI ihonhoitotuotteet

GIGI Cosmetic Laboratories on perustettu vuonna 1957. Herra Landaun tavoitteena oli tehdä Gigi:stä Israelin ensimmäinen ammattimainen kosmetiikkabrändi.

Gigi Cosmetic Laboratories valmistaa huipputeknologialla kosmeettisia ja lääkkeellisiä ihonhoitotuotteita. Tuotteet valmistetaan luonnollisista raaka-aineista erikoistekniikalla, joka mahdollistaa tehokkaan ja näkyvän lopputuloksen. Gigi:n tuotteet ovat yhteensopivia solujen ja kudosten kanssa sekä testattu arvostetuissa dermatologisissa laitoksissa. Erinomaiset tuotanto-olosuhteet, säntillinen laadunvalvonta ja tehokas testaus varmistavat ensiluokkaiset tuotteet.

GiGi keskittyy tuotteiden kehittämiseen, hyödyntämällä yhä tehokkaampia, tieteellisesti tutkittuja ja testattuja menetelmiä. Ylivertaiset tuotanto- olosuhteet, tarkka laadunvalvonta ja testaus varmistavat tuotteiden laadun. Kaikki GiGi tuotteet perustuvat luonnon ainesosiin ja ovat testattu dermatologisesti. GiGi käyttää vain ympäristöystävällisiä, kierrätettäviä pakkauksia eikä tuotteita ei ole testattu eläimillä.