, , , , ,

Kosteusgeeliemulsio Hydra3Ha™

OSTA TUOTE

 

Hyaluronic acid ™
Hydra3Ha™ crème hydratante jeunesse 79€

Tilavuus 50 ml

Kosteuttava ja suojaava kevyt geeliemulsio ihon päivittäiseen hoitoon, normaali/sekaiholle. Sopii sekä naisille että miehille.

Kosteuttaa välittömästi ja suojaa ihoa päivästä toiseen. Sothys Advanced Research tutkimus ja tuotekehitysyksikön innovaatio – erityinen patentoitu Boletus 1055 –uute. Stimuloi hyaluronihapposynteesiä epidermiksessä +23% ja dermiksessä +29%.

Käytön jälkeen iho on kosteutettu ja hyvinvoiva, säilyttää nuorekkuuden säteilynsä päivästä toiseen.

Tuoksu

Kukkainen, vesimäinen, myskinen.

Aktiiviaineet

Kosteuttavia molekyylejä: serine, urea, trehalose ja glycerin. Muodostaa ihon pinnalle suojakalvon ja parantaa pitkäkestoisesti ihon omaa kosteudentuotantoa ja NMF:a. Varastoi vettä ihon pinnalle, välitön ja pitkäkestoinen kosteutus.

Soijan fosfolipidit säilyttävät ihon kosteustasapainon ja suojaa ihoa kuivumiselta, luontainen suojakalvo.

Boletus 1055 -uute: epidermaalisen ja dermaalisen hyaluronihapon synteesi, filagrin tuotanto. Antioksidanttiset vaikutukset. Jälleenaktivoi ihon kosteudentuotantoa ja ylläpitää ihon nuorekkuutta.

Polyxylytol-yhdiste (kasvipohjainen): vaikuttaa ihosolujen välisten tiivisliitosten toimintaan ja laatuun. Stimuloi aquaporiinien synteesiä (solukanavia). Säätelee nesteiden virtausta kudoksessa.

Käyttö

Levitä iltaisin ja/tai aamuisin puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Parantaaksesi vaikutusta lisää voidetta Sérum intensif hydratant seerumin jälkeen.

OSTA TUOTE
FacebookTwitterPinterestLinkedinEmail