,

Vedensuodatin Geyser Euro


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/u1190831/public_html/kauneustuotteet.com/wp-content/themes/woostroid/woocommerce/single-product/meta.php on line 25

OSTA TUOTE

 

Geyser Euro on pieni, kätevä ja edullinen vedensuodatinvaihtoehto. Se suodattaa juomaveden laatuisesti. Vedensuodatin on helposti liitettävissä kaikenlaisiin hanoihin ja se on heti käyttövalmis.

Voit käyttää vedensuodattimessa olevaa on/off säädintä (7) säästääksesi suodattimenpatruunaa (B), esim. tiskatessasi astioita.

FacebookTwitterPinterestLinkedinEmail

Kuvaus

Vain Geyser vedensuodattimen valmistamisessa käytetään ainutlaatuista Aragon materiaalia. Geyser vedensuodattimella voit helposti puhdistaa vettä aktiivisesta kloorista ja sen orgaanisista yhdisteistä, öljystä, raudasta, raskasmetalleista ja jopa viruksista, mukaan lukien hepatiitti A. Vedestä tulee terveellisempää, teen, kahvin ja muun kotiruoan makuominaisuudet paranevat.

Vedensuodattimella voit suodattaa jopa 3000 litraa, mikä mahdollistaa sen käyttämisen jopa vuoden ajan vaihtamatta patruunaa. Suodatusnopeus on 0,5-1 litraa minuutissa. Vedensuodatin kiinnitetään vesihanaan, joten se ei vie paljon tilaa ja on helposti kuljetettavissa mukana.

Filtteripatruunan ominaisuudet

Vedensuodattimen ainutlaatuisena ominaisuutena on erikoinen filtteripatruuna, joka on suunniteltu Aragon materiaalista. Patruunan avulla on mahdollista suorittaa syväpuhdistusta. Patruunaan on yhdistetty monia tunnettuja tapoja suodattaa vettä, kuten mekaaninen suodatus, ioninvaihto, absorption (aineiden imeyttäminen vedestä) sekä desinfiointi hopealla. Filtteripatruunan huokosten koko on 0,0006 mm. Suodatin ilmoittaa automaattisesti milloin kannattaa vaihtaa patruunaa. Kun patruunan resurssin ovat loppumassa, vedenpaine laskee huomattavasti.

Vedensuodattimen asettaminen

Suodattimen asettaminen on erittäin helppoa. Se tarvitsee ainoastaan ruuvata hanan päähän kiinni.

Pyöritä hananpää pois. Aseta kumirengas (3) koloon. Aseta hananpään tilalle vaihdin (5), jonka avulla vedensuodatin pysyy paikallaan, ja pyöritä se kunnolla kiinni (8). Asennuksen jälkeen pyöritä filtteri toisinpäin, niin että vedenreitti (A) on ylhäällä, ja käännä vipua (7) vasemmalle, jotta vesi kulkisi filtteristä. Aukaise varovasti hana ja anna filtterin täyttyä kylmästä vedestä. Heti kun ilmakuplat loppuvat sammuta hana. Käännä filtteri nyt toisin päin. Sen jälkeen laita hana päälle ja juoksuta kylmää vettä noin minuutti. Vedensuodatin on valmis täyttöön. Nauttikaa puhtaasta vedestä.

Kun veden paine laskee huomattavasti se tarkoittaa sitä, että filtteripatruuna on likainen. Vaihtoehtona on filtteripatruunan vaihtaminen tai puhdistaminen.

Filtteripatruunan vaihtaminen

Aragon filtteripatruunan vaihtaminen on erittäin helppoa ja kätevää. Pyöritä irti suodattimen alaosa mukana tulevalla työkalulla. Ota filtteripatruuna pois varovasti ja vaihda käytetty patruuna uuteen. Sen jälkeen ruuvaa suodatin takaisin paikalleen. Sen jälkeen suodatin käyttövalmis.

Mekaaninen puhdistus

Pese filtteripatruuna pehmeällä harjalla lämpimällä juoksevalla vedellä. Poista varovasti likakerros filtteripatruunasta. Aseta filtteripatruuna sitruunahappoliuokseen (0,5 tl sitruunahappoa / 100 ml vettä) siten, että se on täysin liuoksen peitossa. Jätä patruuna likoamaan yöksi (vaikutusaika noin 10 tuntia). Sen jälkeen aseta filtteripatruunan puoliksi tunniksi soodaliuokseen (0,5 tl ruokasoodaa / 100 ml vettä). Huuhtele juoksevalla lämpimällä vedellä. Aseta patruuna paikoilleen. Filtteripatruuna on valmis käyttöön.

Huomioitavaa

Suojaa vedensuodatinta iskuilta. Älä anna filtteripatruunan kuivua liikaa. Älä vahingoita filtteripatruuna, esim. pestessä.

OSTA TUOTE