Kulmakarvat, vain sinun kasvoillesi

Naiset käyttämän silmämeikin määrä vaihtelee laidasta laitaan, mutta melkein kaikki käyttävät jonkin verran silmämeikkiä, vaikkakin vain ripsivärin sipaisun verran. Oikeanlaisen silmämeikin löytäminen ei ole helppoa. On toki hienoa, jos on jo teini-iässä oppinut tekemään hyvän silmämeikin.

Kunpa silmämeikin tekemisessä olisikin kyse vain silmien meikkaamisesta. Kulmakarvat ovat kasvojen pylväät. Jos niihin tule yksikin murtuma, koko rakennelma romahtaa.

Kulmakarvojen muotoa ei kannata yrittää ratkaisevasti muuttaa. Liian innokas kulmakarvojen nyppiminen tekee kasvoista oudolla tavalla yllättyneen näköiset. Ja ennen kuin sanot ”kyllä, ne kasvavat takaisin”, muista, että niin ei välttämättä aina käy.

Kulmakarvojen siistiminen muuttaa ulkonäköä yllättävän paljon. Kannattaa antaa ammattilaisen nyppiä kulmakarvat ainakin kerran. Omaksi tehtäväksi jää tämän jälkeen vain yleinen huolto.

Vahaaminen on tuhoon tuomittu idea. Tarvittavan tarkkuuden saavuttaminen on lähestulkoon mahdotonta.
Kulmakarvojen muoto on kuitenkin yhtä yksilökohtaista kuin kasvojen muoto. Pohjimmiltaan kyse on siitä, mikä kunkin kasvojen luustolle sopii parhaiten.

KULMAT KUNNOSSA KOKO VUODEN

Kesto 20 min. Voit käyttää muotoilu- ja värjäyspalvelua rajattomasti vuoden ajan ?

Huolitellut kulmat ovat olennainen osa kaunista ja harmonista yleisilmettä. Kulmien muotoilu ja värjäys ovat hyviä keinoja pitää ilme jatkuvasti huoliteltuna.