Nannic Alginate naamiot

Nannic alginate naamioiden levä kerätään tuoreena Pohjanmerestä. Muutaman merimailin päässä Bretagnen rannikolta löytyy kivien reunustama matalikko. Alue on UNESCO:n suojeluksessa, sinne on muodostunut laaja rakkolevä esiintymä, jolla on aivan oma ekosysteeminsä. Alueella on runsaasti erilaisia vihreitä levälajeja, joiden seassa asustelee runsaasti kaloja sekä Bretagnen osterit.

Nannic panostaa aktiivisiin raaka-aineisiin

Bretagnen levä esiintymää voidaan pitää vedenalaisena sademetsänä. Levät kasvavat 30-50 cm päivässä ja Macrocystis pyrifera -levä voi kasvaa jopa 70 cm pituuteen. Myrskyjen ja voimakkaiden virtausten johdosta merilevää huuhtoutuu Bretagnen rannoille nousuveden aikaan. Laskuveden tullessa rannalle ajautunut levä kerätään talteen.

Keräämisen jälkeen merilevä huuhdellaan ja laitetaan kuivumaan. Levää käytetään raaka-aineena eläinten ja ihmisten ravintoon sekä mm. Alginate naamioihin.

Levä on terveellistä sekä ihmisille, että eläimille. Se sisältää runsaasti erilaisia vitamiineja ja mineraaleja kuten orgaanista jodia, K-vitamiinia, B11, B5, magnesiumia, rautaa, kalsiumia, sinkkiä, mangaania, fosforia ja potassiumia.

Ei ole epäilystäkään siitä ettekö rakkolevällä olisi hyviä vaikutuksia ihoon. Rakkolevä sisältää hydrofiilista polymeeria, jota kutsutaan alginaatiksi. Alginaatti sisältää algiinihappoa, joka on kasviperäinen vastine hyaluronihapolle. Algiinihappo rakentuu mannuroni haposta ja glukuronihaposta kun taas hyaluronihappo rakentuu mannuronista sekä asetyyliglukosamiinista.

Nannic Alginate naamioiden merkitys iholle

Nannic Alginate naamio pitää huolen siitä, että iho saa runsaasti mineraaleja, ravinteita ja kosteutusta. Naamio muodostaa myös täydellisen okluusio vaikutuksen Nannic radiofrekvenssi tai Deep Skin hoidon päätteeksi.

Okluusion vaikutuksesta viimeisimmät rippeet NBE seerumeista imeytyy ihoon. Naamion käyttö hoidon päätteeksi sulkee ihohuokoset ja tekee ihosta raikkaan sekä napakan tuntuisen.

Nannic Alginate naamioiden perusvaikutukset iholla:
Elastisuuden parantaminen ja ylläpito
Ihon kiinteytys
Ihon oma suojamekanismin vahvistaminen
Ihon uusiutumisen tehostuminen
Verenkierron parantaminen
Silmäpussien pieneneminen
Ryppyjen väheneminen

Nannic Alginate naamiopohjiin on lisätty muita vaikuttavia aineita, jolloin naamioihin saadaan erilaisia vaikutuksia:

Nannic Anti-Age, sisältää spiruliinaa, runsaasti antioksidantteja.
Nannic Anti Wrinkle, kosteuttaa ja vähentää lihasjännitystä kasvoilla.
Nannic Anti Stress, rauhoittaa herkän ihon.
Nannic Anti Pollution, kirkastaa ja sisältää mm. C-vitamiinia.

Naamioihin ei ole lisätty mitään ylimääräisiä sidosaineita.