[tm_pb_section admin_label="section"][tm_pb_row admin_label="row"][tm_pb_column type="4_4"][tm_pb_text admin_label="Text" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Täydellisen ihon kauneus tulee sisältä, silloin kun terveydentila on hyvässä kunnossa.
Oletko koskaan tavannut sairas henkilö, jolla on täydellinen iho? Et tietenkään.

Hehkua ja elinvoimaa ihollesi

[/tm_pb_text][tm_pb_image admin_label="Image" src="http://kauneustuotteet.com/wp-content/uploads/2019/08/Kauneus-ja-komeuspalvelut-K-K-e1565895477578.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/tm_pb_image][tm_pb_text admin_label="Text" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Ihon liittyviä ikääntymismuutoksia lisääntyvät merkittävästi miten me käsitellä ihoa. Ihotyyppi voi muuttua elämän aikana hyvinkin ratkaisevasti. Siihen vaikuttavat ennen kaikkea ikä, hoitotavat, terveydentila ja jopa vuodenaika.

Ympärillämme jatkuvasti näemme kasvoja. Kun luomme ensivaikutelmaa tapaamistamme ihmisistä, kiinnitämme huomiomme usein ensin kasvoihin: ihoon ja silmiin, hymyyn ja ilmeisiin. Kasvot ovat jatkuvasti paljaat ja ensimmäiset ikääntymismuutokset näkyvät kasvoissa. Kasvojen ihoa myös ehostetaan eniten. Kukin ihotyyppi on omat etunsa ja haittansa.

Plastiikkakirurgia ei ole ainoa tapa viivettä ikääntymisen prosessia

On tärkeä suunnitella laadukas ihonhoito ohjelmaa oman ihotyypin mukaisesti ja sen voi tehdä jo tänään.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label="Row" make_fullwidth="off" use_custom_width="off" use_grid_padding="on" width_unit="on" padding_mobile="off" custom_margin="30px|||" allow_player_pause="off" parallax="off" parallax_method="off" make_equal="off" parallax_1="off" parallax_method_1="off" vertical_alligment_1="start" responsive_laptop_1="inherit" responsive_tablet_1="inherit" responsive_phone_1="inherit" order_laptop_1="1" order_tablet_1="1" order_phone_1="1" column_padding_mobile="on"][tm_pb_column type="4_4"][tm_pb_text admin_label="Text" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Kasvojen iho on melko ohutta. Paksuinta se on otsan ja ohuinta on silmäluomien alueella. Ihon väri on sekoitus neljästä väristä. Ruskean sävyn iholle antavat melanosyyttien tuottaman melaniinin sävyt. Ihon verisuonissa virtaava veri antaa iholle punaisen ja sinisen sävyn. Kellertävää sävyä iholle antavat ravinnon mukana elimistöön tulleet karotenoidit, joita on paljon esimerkiksi porkkanoissa, mangossa. Ihon väriin vaikuttaa myös ihon paksuus. Ohut iho näyttää punertavalta ja paksu iho kellertävältä.

Muista valita kasvohoitotuotteet ihotyyppisi mukaan!

Tunnista ihotyyppisi

Normaali iho

Normaalissa ihossa kaikki toiminnot ovat tasapainossa. Ihon pinta on sileä, pehmeä ja tasainen. Huokoset ovat normaalit tai pienet.
Normaalissa ihossa talineritys voi olla hieman lisääntynyt nenässä. Iho ei ole rasvainen, mutta pintakuivuutta voi esiintyä, esimerkiksi ilmaston tai vääränlaisen hoidon takia. Myös voi esiintyä muutamia näppylöitä.

Noin 10%:lla ihmisistä on lapsuuden jälkeen normaali iho.

Normaalin ihon hoitamisessa pyritään säilyttämään ihon toiminnat mahdollisimman normaaleina ja tasapainoisina sekä antamaan iholle tarvittavaa kosteutta ja suojaa.

Rasvainen iho

Rasvaisessa ihossa talirauhaset toimivat liikaa ja talin laatu on kemiallisesti muuttunut. Siinä on enemmän tyydyttyneitä rasvahappoja ja kolesterolia. Rasvainen iho on usein rakenteeltaan paksu, sen huokoset ovat suurentuneet ja selvästi näkyvissä. Ihon väri on kellertävä tai harmahtava. Ihossa esiintyä epäpuhtauksia: komedot, tukkeumat, papulat, pustelit. Rasvaisesta ihosta voi myös puuttua kosteutta.

Rasvaisen ihon hoidossa pyritään tasapainottamaan liian vilkasta talineritystä. Tärkeää on hygienia sekä huolellinen ja säännöllinen päivittäinen puhdistaminen, tarvittaessa myös kuorinta.

Kuiva iho

Kuivassa ihossa joko rasva- tai kosteuspitoisuus on alentunut, tai molemmat voivat olla alentuneet. Iho rypistyy helposti, syntyy erityisesti pintaryppyjä. Silmien ympäristö, posket ja kaula ovat kuivimpia alueita. Kuiva iho on usein ohut, ja sen huokoset ovat pienet. Ihon väri on tavallisesti hyvä, mutta riippuvainen ihon ohuudesta ja pintaverisuoniston laadusta. Kuivalle iholle on tyypillistä: miliumeja, teleangiektasiaa (laajentuneet verisuonet), couperosaa, herkkyysreaktioita.

Tärkeää ravita ihoa ja kosteuttaa ihoa tarpeeksi. Pitää myös huolehtia siitä, että kosteus sitoutuu ihoon ja säilyy siinä. Kuiva iho kaipaa myös suojaa. Jos kuivaa ihoa puhdistetaan normaalin ihon tuotteilla, se kuivuu ja tuntuu kiristävältä.

Sekaiho

T — alueella esiintyy kiiltoa ja joitakin epäpuhtauksia. Muualla kasvoissa voi esiintyä pintakuivuutta. Toisin sanoen ihossa on sekä normaali tai kuiva ja toisaalta rasvainen alue.

Kasvojen eri ihoalueita pitää hoitaa ihotyypin mukaisesti; kuivia alueita kuten kuivaa ihoa, rasvaisempaa aluetta kuten rasvaista iho.

Herkkä iho

Herkkä iho ei varsinaisesti ole ihotyyppi. Se on iho, joka reagoi ulkoisiin tai/ja sisäisiin ärsykkeisiin: kuumuuteen, kylmyyteen, ilman saasteisuuteen, UV- säteilyyn sekä stressiin ja ravinnon lisäaineisiin. Seurauksena punotusta, kutina, punaisia läiskiä ja pieniä näppylöitä.

Herkän ihon hoidossa on tärkeää suojaaminen ja ihon varovainen vahvistaminen.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]