Ainutlaatuinen mahdollisuus Sinulle

Iho on ihmisen suurin elin, jota tulee kunnioittaa ja hoitaa. Hyvin hoidettu iho on myös hyvä käyntikortti itsestäsi.

Kaikilla on oikeus olla kaunis ja komea.

Me kannamme vastuun siitä, että Sinä saat parhaat mahdolliset hoidot ja olet tyytyväinen lopputulokseen. Tervetuloa, et ole yksin tarpeidesi ja unelmiesi kanssa!


KOMEUSPALVELUT
MIEHILLE

KARVANPOISTO
SOKEROINNILLA


KARVANPOISTO
SOKEROINNILLA

VIP VALVELUT


tuotteet


Nannic on belgialainen ammattikosmetiikkasarja, jonka laadukkaat hoitolaiteet ja ihonhoitotuotteet tukevat ammattimaista työskentelyä kauneushoitolassa. Eurooppalaisen kosmetiikkateollisuuden vahva maine maailmalla perustuu tutkimukseen, tuotekehitykseen ja tuotteiden turvallisuuteen.

Hoitoseerumeissa ei ole kemiallisia emulgaattoreita. Kotihoitotuotteissa on runsaasti tehoaineita, kohdennettuihin ongelmiin.


GIGI Cosmetic Laboratories on perustettu vuonna 1957. Herra Landaun tavoitteena oli tehdä Gigi:stä Israelin ensimmäinen ammattimainen kosmetiikkabrändi.

Gigi Cosmetic Laboratories valmistaa huipputeknologialla kosmeettisia ja lääkkeellisiä ihonhoitotuotteita. Tuotteet valmistetaan luonnollisista raaka-aineista erikoistekniikalla, joka mahdollistaa tehokkaan ja näkyvän lopputuloksen. Gigi:n tuotteet ovat yhteensopivia solujen ja kudosten kanssa sekä testattu arvostetuissa dermatologisissa laitoksissa. Erinomaiset tuotanto-olosuhteet, säntillinen laadunvalvonta ja tehokas testaus varmistavat ensiluokkaiset tuotteet.


Sothys, maailmanlaajuisesti tunnettu ylellinen ammattikosmetiikkasarja, jonka legendaarinen nimi edustaa tehokuutta, hemmottelua ja kauneuden mielihyvää.


Magiray on kosmetiikkabrändi kuluttajille ja ammattilaisille vuodesta 1995.


Aromatican Wellness on luonnonkosmetiikka kokonaisvaltaiseen hyvään oloon ja hyvinvointiin.