[tm_pb_section admin_label="section"][tm_pb_row admin_label="row"][tm_pb_column type="4_4"][tm_pb_text admin_label="Text" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Jalkojen hyvä kunto on tärkeä osa koko kehon hyvinvointia. Jo pienikin hiertymä tai rakko tekee olon epämukavaksi. Siksi säännöllinen jalkojen hoito on monin tavoin palkitsevaa. On turha kärsiä vaivoista, joita voi pienin keinoin hoitaa ja jopa välttää kokonaan.

Monet naiset tekevät kyllä täydellisen kasvomeikin, hierovat selluliitin reisistään ja tuhlaavat omaisuuden ikääntymisen vaikutuksia hidastaviin voiteisiin, mutta laiminlyövät jalkojaan. Tai tekevät niin ainakin kesään asti, jolloin kiusattujen jalkaparkojen odotetaan muuntautuvan sileiksi, eleganteiksi ja hyvin muodostuneiksi vartalon lisäkkeiksi, jotka yhdessä pikkuruisten desing-sandaalien kanssa luovat täydellisen vaikutelman. Ei onnistu. Jos jaloistaan ei huolehdi vuoden ympäri, ne eivät anna nopeasti anteeksi!

JALKAHOIDOT MIEHILLE JA NAISILLE

sopii diabeetikoille

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label="Row"][tm_pb_column type="1_2"][tm_pb_image admin_label="Image" src="http://kauneustuotteet.com/wp-content/uploads/2017/11/jalkahoito-miehille.png" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/tm_pb_image][/tm_pb_column][tm_pb_column type="1_2"][tm_pb_image admin_label="Image" src="http://kauneustuotteet.com/wp-content/uploads/2017/09/0V0A1786.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/tm_pb_image][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label="Row"][tm_pb_column type="4_4"][tm_pb_text admin_label="Text" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Täydellinen jalkahoito 60€

Kesto max 70 min
sis. kylvetys, kovettumien poiston, raspaus, kynsien leikkaus ja siistiminen, jalkaterien kuorinta, jalkojen hieronta polveen asti, hoitovoide, lakkaus haluttaessa.

Halutessasi säännöllistä jalkojen huolenpitoa, voit varata seuraavan jalkahoidon 20 euron ennakkomaksulla ja maksaa hoitoon tullessasi 25 euroa siten hoidot maksavat jatkossa 45€ per hoitokerta.

Rentouttava ja hemmotteleva jalkahoito 75€

Kesto max 70 min.
SPA-jalkahoito, sis. aromaattinen kylpy, raspaus, kynsien leikkaus ja siistiminen, jalkaterien kuorinta ja naamio, jalkojen aromahieronta polveen asti, hoitovoide, lakkaus haluttaessa.

Medical jalkahoito 75€

Kesto max 90 min.
sis. kylvetys, halkeilevat kantapäät, kovettumien ja känsien poiston, raspaus, kynsien hoito (leikkaus, siistiminen, ohennus, sisään kasvaneen kynnen hoito), jalkojen hieronta, hoitovoide. Kynnen oikaisu kivuttomalla PODOFIX- menetelmällä.

Täydellinen jalkahoito kesto- , geelilakkauksella 85€

Kesto max 120 min
sis. kylvetys, kovettumien poiston, raspaus, kynsien leikkaus ja siistiminen, jalkaterien kuorinta, jalkojen hieronta, hoitovoide, kesto- , geelilakkaus yksivärinen.

Varpaankynsien kesto- , geelilakkaus 40€

Kesto max 60 min
sis. kynsien leikkaus ja siistiminen sekä kesto- , geelilakkaus yksivärinen.

Kesto- , geelilakkauksen poisto 15€

Muualla laitettu kesto- , geelilakka.

Pikajalkahoito 35€

Kesto max 30 min.
sis. kynsien- tai kantapäiden hoito.

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito titaanilankalla 65€

Kesto 30 min.
Kivuton menetelmä. Titaanilanka on valmistettu nikkeli-titaaniseoksesta. Se on superelastinen. Matalan jännityksen ja venymiskyvyn vuoksi sitä käytetään oikaisumenetelmässä.

KÄYTTÖKOHTEET:

  • epämuodostunut kynsi
  • epämuodostunut ja sisäänkasvanut kynsi
  • kivuliaat traumaperäiset kynnen muodon muutokset
  • kynnen alla olevan kovettuman aiheuttaman kynsivallien paineen poistaminen
  • sisäänkasvamisen ja epämuodostumisen ennaltaehkäisy
  • kynnen muodon korjaaminen kynsisienen hoitamisen jälkeen

Sisäänkasvaneen kynnen hoito 25€

Kesto max 30 min.
Hellävarainen kynsien käsittely.

Paksuuntuneiden kynsien hoito 35€

Kesto max 30 min.
Hellävarainen kynsien käsittely, 1-2 kynttä. Kynsi ohennetaan ja lyhenntään kynsiporalla, jonka jälkeen kynnen pinta siistitään. Kynsistä saadaan taas luonnolliset ja terveet. Kynsien ohennus tuo helpotusta särkeville varpaille. Paksuuntuneisiin varpaankynsiin voi olla monia syitä ja pääosin ne on hoidettavissa kuntoon.

Sieni-infektoituneiden kynsien hoito 35€

Kesto max 30 min.
Hellävarainen kynsien käsittely, 1-2 kynttä. Kynsien sieni-infektioita aiheuttavat silsasienet ja joskus infektion voivat aiheuttaa homeet tai hiivat. Sienikynsi ei parannu itsekseen. Säännöllinen käynti jalkahoidossa auttaa kynsien paranemista. Hoitamatta jätetty sienikynsi tuhoaa uuden kynnen kasvua ja tervehtymistä.

Kynsiproteesi 25€

Kesto max 30 min.
Trauman tai kynsisienen aiheuttama kynnen vaurio, joka on tuhonnut kynnen /kynnet erittäin ruman näköiseksi. Ei tarvitse enää häpeillä rumia kynsiä, kun niihin laitetaan turvallinen ja kestävä kynsiproteesi. Kynsiproteesin voi lakata kynsilakalla. Lakka voidaan poistaa vain asetoonittomalla kynsilakanpoistoaineella. Proteesi uusitaan 2-3 kuukauden välein. Hoito soveltuu sekä miehille että naisille. Kynsiproteesin rakentamiseen tarvitaan aina jonkin verran omaa kynttä. Kynsiproteesia ei voida rakentaa, jos kynsissä on sieni-infektio.

[/tm_pb_text][tm_pb_toggle admin_label="Toggle" title="Kuvagalleria" open="off" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

 

 

 

 

[/tm_pb_toggle][tm_pb_text admin_label="Text" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Ajanvaraus

Kaikki hinnat sis. alv 24%
Alle 17 vuotiaille 20% alennus kaikista hinnoista.
Kauneus palvelut toteutetaan asiakkaan yksilöllisten lähtökohtien ja tarpeiden mukaan.
Avoinna maanantaista sunnuntaihin sopimuksen mukaan.
Ajanvarauksien mahdollisen peruutuksesi 24 tuntia ennen varattua aikaasi.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]