[tm_pb_section admin_label="section"][tm_pb_row admin_label="row"][tm_pb_column type="4_4"][tm_pb_text admin_label="Text" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Käsien kieli: kosketus, tunteminen, tarttuminen. Kädet voivat olla pehmeät ja hellät, voimakkaat ja lujat. Kasvot eivät ole ainoa ihmisen osa, joka kauneusintoilijoiden mielestä tulisi ehostaa. Ihmisten käsistä näkee paljon: yleisen terveydentilan, vitamiini- ja mineraalipuutokset, mahdolliset neuroositaipumukset ja puutarhanhoitoinnostuksen. Käsien iho joutuu siis paljolle alttiiksi ja menettää helposti kosteuttaan ja kimmoisuuttaan. Kätemme paljastavat oikean ikämme. Kuivat ja ryppyiset kädet antavat henkilöstä vanhemman vaikutelman, vaikka kasvot olisivat hyvin hoidetut. Toisaalta kauniit, pehmeät ja kimmoisat kädet näyttävät terveiltä ja nuorilta.

Miehet ovat myös kiinnostuneita pienestä luksuksesta ja hemmottelevista käsihoidoista hoitolassa sekä kotihoitotuotteista. Hyvin hoidetut kädet ovat ihanat!

Käsihoitoon voidaan liittää kuorinta ja naamioita. Ihon kuorinnalla voidaan poistaa ihon pinnalle jäänyt kuollut ihosolukko sekä ihon pinnalle kertyneet erilaiset epäpuhtaudet ja haitalliset aineet. Kuorinta elvyttää verenkiertoa ja tekee ihosta silkkisen pehmeän sekä joustavan. Vitamiinipitoinen naamio sisältää runsaasti vaikuttavia aineita.

Käsien hoitoa voidaan tehostaa myös Nannic NBE 1000 Radiofrekvenssilaitteella. Hoidon jälkeen iho tuntuu erittäin pehmeältä ja saa kauniin, terveen värin.

Käsihoidot miehille ja naisille

[/tm_pb_text][tm_pb_image admin_label="Image" src="http://kauneustuotteet.com/wp-content/uploads/2017/10/miesten-käsihoito.png" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/tm_pb_image][tm_pb_text admin_label="Text" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Klassinen miesten käsihoito 40€

Kesto max 60 min.
Peruskäsihoito ammattimaisella pora- ja hiomakoneella. sis. viilaus, kynsinauhojen hoito, hieronta, käsivoide.

Kuivat ja vaurioituneet kädet saavat nopeasti pehmeytensä ja elastisuutensa takaisin.

Klassinen manikyyri 40€

Kesto max 60 min.
Perusmanikyyri ammattimaisella pora- ja hiomakoneella. sis. viilaus, kynsinauhojen hoito, lakkaus, käsivoide.

SPA-käsihoidot 75€

Kesto max 90 min.
Manikyyri ammattimaisella pora- ja hiomakoneella. sis. viilaus, kynsinauhojen hoito, kynsinauhaöljy, kuorinta, naamio, käsihieronta, lakkaus, hoitovoide. Asiakas saa mukaansa valitsemansa kynsilakan.

Käsihoidon jälkeen kädet ovat näkyvästi hoidetut ja pehmeät.

Nannic Radiofrekvenssi käsihoidon yhteydessä 20€

  • Hävittää näkyvästi ikääntymisen muutoksia ja kiinteyttää velttoa ihoa. 
  • Vähentää ryppyjä.
  • Vahvistaa lihaksia.
  • Hoitaa aknea, venymäjälkiä ja arpia.

[/tm_pb_text][tm_pb_image admin_label="Image" src="http://kauneustuotteet.com/wp-content/uploads/2017/11/SPA-käsihoito-Kauneus-ja-komeuspalvelut.png" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/tm_pb_image][tm_pb_text admin_label="Text" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Ajanvaraus

Kaikki hinnat sis. alv 24%
Alle 17 vuotiaille 20% alennus kaikista hinnoista.
Kauneus palvelut toteutetaan asiakkaan yksilöllisten lähtökohtien ja tarpeiden mukaan.
Avoinna maanantaista sunnuntaihin sopimuksen mukaan.
Ajanvarauksien mahdollisen peruutuksesi 24 tuntia ennen varattua aikaasi.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]