[tm_pb_section admin_label="section"][tm_pb_row admin_label="row"][tm_pb_column type="4_4"][tm_pb_text admin_label="Text" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Hemmottele itseäsi. Vartalo, josta huolehditaan, on onnellinen vartalo. Muista, että pieni määrä sitä, mistä nautit, on hyvä asia.

VARTALO- JA HEMMOTTELUHOIDOT MIEHILLE ja naisille

[/tm_pb_text][tm_pb_image admin_label="Image" src="http://kauneustuotteet.com/wp-content/uploads/2017/11/Aromahieronta.png" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/tm_pb_image][tm_pb_text admin_label="Text" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

SPA-vartalohoito 75€

Kesto max 90 min.
sis. raekuorinta, kokovartalohieronta ja päähieronta, erikoisvartalonaamio, hoitovoide.

Radiofrekvenssi Vartalohoito

Kesto max 60 min.
valinnaiselle alueelle (käsien, käsivarren, vatsan, rintojen, pakaroiden ja reisien käsittely).

Nannic NBE 1000 Radiofrekvenssi sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille. Radiofrekvenssi kohottaa ja kiinteyttää ihoa. Hoitaa venymäjälkiä ja arpia. Käynnistää rasvan hajoamisprosessin ja imusuonien toiminnan. Rasva hajoaa luonnollisesti.
sis. vartalon kuorinta, probioottinen aktivaattori, tehoseerumi, hoitovoide. 

5 kerran sarjahoidon ostajalle 6. kerta veloituksetta.

Reidet 85€
Pakarat, lantio, vatsa 85€
Pakarat 60€
Olkavarret 45€

Magiray hoikentava ja kiinteyttävä selluliittihoito

Kesto max 90 min.
sis. kuorinta, selluliittihieronta, lämmittävä ja verenkiertoa vilkastuttava erikoisvoide, kääre, vartaloerikkoisnaamio, hoitovoide. Hinta sisälttää kotihoitotuotteet: vartalokuorinta ja vartaloerikoisvoide (arvo 45€).

Ainutlaatuinen kokonaisvaltainen hoikentava vartalohoito vähentää näkyvästi kaikkia selluliittityppejä. Yksilöity hoito-ohjelma yhdistää tehokkuuden mielihyvään. Näkyviä tuloksia! Uudistunut siluetti! Tehoaa kaikkiin selluliittityyppeihin.

Vähintään 7 kertaa sarjahoito!

Reidet ja lantio

Ensimmäisen hoidon hinta 95€, seuraavat hoidot 65€.

Sääret, reidet, pakarat, lantio, vatsa

Ensimmäisen hoidon hinta 115€, seuraavat hoidot 85€.

Sääret, reidet, pakarat, lantio, vatsa, olkavarret

Ensimmäisen hoidon hinta 125€, seuraavat hoidot 95€.

Olkavarret

Ensimmäisen hoidon hinta 55€, seuraavat hoidot 25€.

Tehokas selluliittihoito Unelmavartalo 115€

2 hoitoa yhden hinnalla!!! Yhdistelmähoito selluliitin poistoon valinnaiselle alueelle RADIOFREKVENSSI ja MAGIRAY.

Kesto max 105 min.
sis. vartalon kuorinta, probioottinen aktivaattori, radiofrekvensihoito, tehoseerumi, selluliittihieronta, lämmittävä ja verenkiertoa vilkastuttava erikoisvoide, kääre, vartaloerikkoisnaamio, hoitovoide.

Vähintään 3 kerran sarjahoidon ostajalle hinta on 98€.

Aromahieronta hemmotteluhoito 50€

Kesto max 60 min.
Kuivakuorinta ja rentouttava/virkistävä aromahieronta kokovartalolle sekä päähieronta.

Rentouttava aromahieronta rauhoittaa mieltä ja kehoa, hellii uupuneita lihaksia, poistaa kiireen tuntua.

Virkistävä aromahieronta kohottaa fyysistä ja mielen virkeyttä, sekä puolustuskykyä, poistaa väsymystä.

Aromahieronta on kevyempää kuin klassinen vartalohieronta yhdistettynä eteeristen öljyjen kanssa.

Monet terveydelliset ongelmat aiheutuvat stressistä, aromahieronnalla voi olla erinomainen myönteinenvaikutus hyvinvointiin. Aromahieronta rentouttaa lihaksia, virkistää aisteja, edistää verenkiertoa, palauttaa työ- ja toimintakyvyn, poistaa stressiä. Hieronnan fyysiset vaikutukset heijastuvat aina myös mielentilaan. Ahdistukset vähenevät, ja usein union syvempää aromahieronnan jälkeen. Hyvin levännyt henkilö kestää rasituksia uupumatta ja kykeneetehokkaammin välttämään stressiä.

Ihon kuivakuorinta on yksi tehokkaimmista keinoista stimuloida ihoa ja samalla parantaa terveyttä ja kauneutta. Kuivakuorinta poistaa tehokkaasti kuolleita ihosoluja vaikuttamatta ihon luonnolliseen rasvaan tai pH-tasapainoon. Tällöin ihon värikin paranee ja se pehmenee.

Kuivakuorinta edistää hiussuoniston verenkiertoa, jolloin aineenvaihdunta lisääntyy, ravintoaineiden imeytyminen tehostuu ja kuona-aineet poistuvat vikkelämmin.

Iholla sijaitsee muutama miljoona tuntoaistimuksiin reagoivaa hermopäätettä, joiden stimuloinnin on todettu olevan tärkeää ihon suojamekanismin säilyttämiseksi. Kun hermopäätteitä stimuloidaan, solujen aineenvaihdunta vilkastuu, mikä nopeuttaa niiden uusiutumista ja samalla ennaltaehkäisee monia rappeutumissairauksia ja ennenaikaista ikääntymistä. Myös kudoksiin kertyneet kuona-aineet, ihon pinnalle jääneet ja sitä tukkivat kuolleet solut heikentävät ihon toimintakykyä ja epäpuhtauksien poistuminen hidastuu entistään.

Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille.

Alfalipoiinihappo hoito vartalohoidon yhteydessä 10€

Sopii erinomaisesti ihon laatuun parantamiseen mm. selän ihon laatuun, palauttaa iholle kiinteyttää, aktivoi solujen toimintaa.

Ajanvaraus

Kaikki hinnat sis. alv 24%
Alle 17 vuotiaille 20% alennus kaikista hinnoista.
Kauneus palvelut toteutetaan asiakkaan yksilöllisten lähtökohtien ja tarpeiden mukaan.
Avoinna maanantaista sunnuntaihin sopimuksen mukaan.
Ajanvarauksien mahdollisen peruutuksesi 24 tuntia ennen varattua aikaasi.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]