[tm_pb_section admin_label="section"][tm_pb_row admin_label="row"][tm_pb_column type="4_4"][tm_pb_image admin_label="Image" src="http://kauneustuotteet.com/wp-content/uploads/2020/04/Nannic-tuotteet.png" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="center" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/tm_pb_image][tm_pb_text admin_label="Text" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

 • Nannic tuotteet sopiivat sekä miehille että naisille.
 • Nannicin ihonhoitotuotteet eivät vahingoita ihon omaa hydrolipidikalvoa. Hydrolipidikalvon tehtävänä on suojella ihoa ulkoisilta tekijöiltä kuten bakteereilta ja saasteilta. Lisäksi se estää kosteuden haihtumisen iholta yhdessä sarveissolukerroksen kanssa.
 • Hoitotuoteella on hyvä imeytyvyys.
 • Aktiivisten aineiden kuljettimina toimivat misellit, jotka koostuvat lipideistä ja vedestä. Misellit ovat kooltaan pienempiä kuin liposomit. Tämän takia huolellisesti valitut tehoaineet pystyvät vaikuttamaan ihon ongelmiin, kuten couperosaan tai pigmenttiläiskiin.
 • Kaikki Nannic hoitotuotteet on pakattu ilmatiiviisiin pumppupulloihin. Tuote ei ole kosketuksessa ilman, sormien tai spaatteleiden kanssa. Tuotteen pakkausmuoto mahdollistaa sen, että säilöntäaineiden määrä on minimi.
 • Nannic ihonhoitotuotteet sisältävät tieteellisesti tutkittuja tehokkaita raaka-aineita, mm. peptidejä, vitamiineja, antioksidantteja sekä hyaluronihappoa.
 • Koostumukseltaan Nannic ihonhoitotuotteet ovat kevyen tuntuisia. Lamellaarirakenteen ansiosta ne pääsevät vaikuttamaan ihon kerroksiin, eivätkä jää pelkästään ihon pinnalle.
 • Säännöllisesti käytettynä tuotteet aktivoivat ihon solutoimintaa.

Hoitovoiteet ja hoitoseerumit

NANNIC -voidepohja koostuu lipideistä sekä vedestä ja sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia, se on totuttua hoitavampi. Teholtaan sitä voi verrata seerumiin.

Collagen Boost Day & Night

Sopii kaikille ihotyypeille aamuin illoin. Voi käyttää myös silmänympärysiholle.

Kiinteyttää ja aktivoi kollageenin muodostumista Lamellaaripohjainen hoitovoide, jossa on runsaasti aktiivisia ainesosia. Hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti ja sitä kautta vähentää ihon juonteita. Aktiivisten peptidien ja proteiinien yhdistelmä parantaa kollageenin tuotantoa. Iho kiinteytyy ja tulee elastisemmaksi.

Collagen Boost sisältää botuliinin kaltaista, huomattavasti miedompaa Acetyl Octapeptide 3:a, joka madaltaa mm. ilmeryppyjä. Tehokkaamman tuloksen saa, jos hoitoseerumin levittää voiteen alle.

Age Control Dry & Sensitive skin

Sopii herkälle, atooppiselle ja kosteusköyhälle iholle. Voi käyttää myös silmänympärysiholle.

Herkän ihon tehokosteuttaja Kiinteyttävä ja kosteuttava hoitovoide. Sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia, jotka myös auttavat ihoa ylläpitämään omaa kosteustasapainoa. Hoitovoide aktivoi ihon kollageenin ja elastaanin tuotantoa. Leväuutteet vahvistavat soluväliaineen toimintaa. Säännöllisesti käytettynä ihosta tulee pehmeä ja kiinteä.

Käytä aamuin ja illoin.

Age Control Oily  Impure skin

Sopii normaalille, seka- ja epäpuhtaalle iholle, tasapainottava voide. Hyvä meikin alle. Tasapainottaa talineritystä ja erittäin syväkosteuttava hoitovoide. Soveltuu loistavasti ikääntyvälle, epäpuhtaalle iholle, jossa on laajentuneita ihohuokosia.

Hoitovoide pitää ihon raikkaana ja mattana koko päivän. Se vähentää epäpuhtaan ihon hyperkeratoosia (paksuuntumista). Hoitovoide aktivoi kollageenin ja elastaanin tuotantoa.

Sisältää:

 • runsaasti talin eritystä tasapainottavia raaka-aineita;
 • ruusunmarjauutetta, joka puhdistaa ihohuokosia sekä pienentää niiden kokoa;
 • mm. laventelia, kurkkua, humalaa ja suopayrttiä.

Käytä aamuin ja illoin.

Age Control Normal & to Mixed skin

Kiinteyttää ja korjaa ihon värieroja. Tehovoide juonteiden ja ryppyjen ennaltaehkäisyyn. Voide korjaa näkyviä ikääntymisen merkkejä: ihon veltostumista, laajentuneita huokosia ja epätasaista ihon väriä. Voide suojaa ihon kollageeni- , elastaani- ja glykosaminoglykaani synteesiä. Ihon kimmoisuus lisääntyy. Hoitovoide sopii normaalille ja sekaiholle.

Skin Tone balancer

Tehokas seerumi hyperpigmentaation hoitoon. Nannic Skin Tone Balancer seerumi tehoaa pigmenttiläiskiin, jotka voivat syntyä mm. liiallisesta UV-säteilystä, hormonaalisista muutoksista sekä ikääntymisen myötä. Nannic Skin Tone Balancer seerumi taistelee pigmenttimuutoksia vastaan useammalla tavalla:

 • Melanostatine on peptidi, joka estää pigmentin muodostumista.
 • Suolaheinäuute estää entsymaattista pigmentin tuotantoa
 • Nangka-proteiini hidastaa melaniinin jakautumista ihossa.

Seerumi sisältää myös vahvoja antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ikääntymiseltä. Käyttäessäsi Nannic Skin Tone Balancer seerumia, huomaat muutaman viikon käytön jälkeen ihon värin tasoittuneen.

Nannic Age Reverse highly concentrated serum

Uuden sukupolven syväkosteuttava mikrokapseloitu hyaluronihappo seerumi. Age Reverse sisältää mikrokapseloitua hyaluronihappoa ja se pystyy imeytymään syvemmälle ihoon.

Kosteuttava tehoseerumi sopii sekä miehille että naisille ja kaikille ihotyypeille. Voi käyttää myös silmänympärysiholle.

Hyaluroni pystyy sitomaan itseensä monikertaisen määrän vettä. Vuosien myötä ihon kosteuspitoisuus laskee ja hyaluroni auttaa ylläpitämään optimaalista kosteustasapainoa. Kuivuudesta johtuvat rypyt hälvenevät.

Nannic Venatrix for flawless skin

Bioaktiivinen seerumi couperosan ja rosacean hoitoon. Voidaan käyttää myös tummien silmänympärysten hoidossa vaalentamaan ihoa. Venatrix vähentää kasvojen ihon punotuista vahvistamalla kollageeni ja elastaanisäikeitä. Venatrix vahvistaa soluväliainetta jolloin laajentuneet mikroverisuonet eivät pyri ihon pinnalle.

Sopii sekä miehille että naisille ja kaikille ihotyypeille.

Sisältää vihreää tee- ja krysanteemiuutetta, jotka rauhoittavat ihon tulehdustilaa. Runsaasti tyydyttymättömiä vapaita rasvahappoja. Lisätty glykosaminoglykaani (ECM) suojaa ihon soluväliainetta. Leväuute vähentää kapillaarien ja soluväliaineen rappeutumista.

UV-suoja

UV-Shieldin suoja

Kaikille ihotyypeille

Nannicin UV-Shieldissä kemialliset UV-suoja-aineet ovat mikrokapseleiden sisällä. Nannic UV-Shield on helppo suihkuttaa iholle n. 3h tunnin välein. Silloin se antaa 95% suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan. UV-Shieldin voi suihkuttaa suoraan meikin päälle. Ihosta ei tule tahmeaa ja suihke lähes tuoksuton. Hoitavat ainesosat vähentävät ihon DNA-vaurioita.

NANNIC UV-SHIELD sisältää kapseloituja UVB-filttereitä. Tästä syystä tuote on turvallinen käyttää, koska kemialliset UV-filtterit eivät pääse imeytymään iholle. NANNIC UV- SHIELD antaa suojan ihon pinnalla ja se ei vaikuta ihon toimintoihin.

NANNIC UV-SHIELD suojaa aktiivisesti ihosoluja UV-vaurioilta. Tämä tekee UV- Shieldistä tehokkaan ikääntymistä ehkäisevän, suihkutettavan suojan kasvoille. Auttaa ihoa kiinteytymään, pysymään joustavana ja kosteuttaa tehokkaasti. Ehkäisee pigmenttimuutosten syntymistä.

Peitevoiteet

Golden Legs

sävyt Natural Beige hyvin vaalealle iholle ja  Dark Bronze antaa rusketuksen sävyä

Peittää mustelmia, 100% vedenkestävä Golden Legs -voide on ilmavan kevyt ja helppo lisätä. Golden Legs soveltuu koko vartalon värivirheiden peittämiseen. Säärien iho on valitettavan usein epätasainen, arpien ja laajentuneiden verisuonien peittämä. Golden Legs -värivoide tasoittaa ihon epätasaisuudet ja tekee sääristä täydelliset.

Levitä Golden Legs puhtaille säärille ohuelti. Jos haluat lisää peittävyyttä laita paikallisesti toinen kerros. Kuivuu iholla noin 2 minuuttia, jonka jälkeen ihon pinta on samettisen himmeä. Poista iholta kuorinta-aineella tai vaahdota hyvin suihkusaippualla.

Peittää arvet, verisuonet ja epätaisen ihonvärin. Se kestää sateen ja hikoilun. Golden Legs ei tahraa vaatteita. Golden Legs taittaa valoa ja peittää ihon virheitä koko vartalolla. Golden Legs soveltuu herkälle iholle. Ei sisällä mineraaliöljyjä. Tuotteen väripigmentit on mikronisoitu 24 karaatin kullalla. Tuote on uskomattoman riittoisa.

Itseruskettavat

NANNIC EPIBRONZE

Nannic Epibronze on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu asteittain itseruskettava kosteusvoide vartalolle ja kasvoille.  Uusi koostumus Epibronze antaa entistä luonnollisemman rusketuksen sävyn kaikille ihotyypeille. Se kosteuttaa tehokkaasti ja sisältää runsaasti antioksidantteja. Nannic Epibronze aktivoi myös ihon omia rusketustekijöitä. Nannic Epibronze soveltuu henkilöille, jotka arastelevat itseruskettavien voiteiden käyttöä. Se ei jätä levitysjälkiä vaan antaa kauniin päivetyksen. Nannic Epibronze imeytyy hyvin. Voit käyttää myös After Sun tuotteena.

SUPERSUNIC SELF TAN TOWEL

8 KPL ITSERUSKETTAVIA KOSTEUSPYYHKEITÄ

Supersunic itseruskettavat pyyhkeet antavat iholle kauniin rusketuksen, joka kestää iholla 5-7 päivää. Rusketus alkaa kehittymään iholla 2-12 tunnin aikana levityksestä. Supersunic pyyhkeet eivät sisällä alkoholia tai parabeenejä. Niitä voi käyttää myös herkälle iholle. Pyyhkeet sisältävät DHA- ja Erythrulose-sokeria. Pyyhkeillä saa helposti tasaisen rusketuksen ”hankalille” ihoalueille kuten esim. pohkeiden takaosaan ja käsivarsiin. Yksittäispakatut pyyhkeet on helppo ottaa matkalle mukaan. Tuote on siisti levittää. Käytön jälkeen pese kädet huolellisesti tai käytä hanskoja.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]