[tm_pb_section admin_label="section"][tm_pb_row admin_label="Row"][tm_pb_column type="4_4"][tm_pb_text admin_label="Text" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Nannic on belgialainen kosmetiikka-alan yritys kolmannessa polvessa, joka tekee jatkuvaa kansainvälistä tutkimus- ja kehitystyötä.

Nannic Näkyviä hoitotuloksia

[/tm_pb_text][tm_pb_image admin_label="Image" src="http://kauneustuotteet.com/wp-content/uploads/2018/09/nannic-skin-care-by-science-kauneus-ja-komeuspalvelut-2.png" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="center" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/tm_pb_image][tm_pb_text admin_label="Text" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Nannic on ammattikosmetiikkasarja, jonka laadukkaat hoitolaitteet ja ihonhoitotuotteet tukevat ammattimaista työskentelyä kauneushoitolassa.

Nannic NBE Radiofrekvenssihoitolaite

Tehokas laite soveltuu sekä kasvojen että vartalon ihonhoitoon. Hoidon aikana iholle imeytetään iho-ongelmiin kohdennettuja lamellaariseerumeita. Hoito on miellyttävä kokemus.

Kapasitiivinen radiofrekvenssi

Nannic radiofrekvenssilaitteet tuottavat virtaa, joka pääsee kudokseen hoitopäiden avulla. Tämä energia ei tunnu epämiellyttävältä kudoksessa.

Energia vaikuttaa solutasolla niin epidermiksessa, dermiksessä ja hypodermiksessa. Se vaikuttaa aina lihassoluihin asti. Läpäistessään kudosta energia tuottaa mietoa kitkaa, jonka seurauksena hoidettavan alueen kudoksen lämpötila nousee.
Kun ihmisen elimistö havaitsee lämmön nousua hoidettavalla alueella aivot lähettää käskyn lisätä verenkiertoa hoidettavalla alueella, jonka tehtävänä on viilentää sitä.

Valtimoiden lisäämä verenkierto aktivoi kudosten hapen- ja ravinnonsaantia sekä lisää muita oligo elementtejä. Vastaavankaltainen kudoksen aktivointi ei ole mahdollista ilman ulkopuolista energianlähdettä kuten Nannic NBE.

Samanaikaisesti soluen sisäiset toksiinit alkavat vähenemään. Kun solut saavat uudistavaa energiaa poistuvat toksiinit ja vapaat radikaalit jolloin solujen ennenaikainen vanheneminen ennaltaehkäistään.

Paikallisen verenkierron elpyessä se toimii jokena, joka huuhtoo «jätteet» mukanaan kohti kehon puhdistuspisteitä.

Ravittu solu vahvistuu ja pysyy suoriutumaan toiminnoistaan täydellä teholla. Lihassolu kiinteytyy ja ihon pinnalla solujen aktivoituu, jolloin ihosolut pystyvät uudistumaan tehokkaammin ja iho pystyy suojautumaan ulkoisilta tekijöitä paremmin.

Nannic bioaktiiviset ihonhoitotuotteet

Nannic panostaa aktiivisiin raaka-aineisiin, kuten peptideihin, vitamiineihin ja hyaluronihappoihin. Kaikki Nannic hoitotuotteet suojaavat ihon omaa hydrolipidikalvoa ainutlaatuisen lamellaarirakenteensa ansiosta.

Nannicin lamellaaripohjassa on misellejä, jotka auttavat aktiivisten aineiden imeytymistä ihoon. Misellit toimivat kuljettimina ja fosfolipidit tekevät ihon pinnalle suojaavan rakenteen. Nannic pohja on todella kosteuttava ja se kuljettaa aktiiviset aineet syvemmälle ihoon kerroksiin.

Hoitoseerumeissa ei ole kemiallisia emulgaattoreita.

Probioottinen Aktivaattori täydentää kaikkia NBE seerumeita ja parantaa NBE RF-hoidon tuloksia. Ampullissa on luonnollista fermentoidun bifidabakteerin lysaattia ja hoidon laatu paranee.

Nannic Pure Active Cleansing

Sokeripohjainen ja runsaasti vaahtoava ihoa rauhoittava kasvojen puhdistusaine. Sopii sekä miehille että naisille ja kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Geeli puhdistaa epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa. Pure Active Cleansing sisältää Babassu-öljyä, jolla on korkea lauriinihappopitoisuus. Lauriinihapolla on antimikrobinen vaikutus. Ei ärsytä silmiä, säilöntäaineeton.

Nannic Make Up Remover Gel

Hellävarainen ja erittäin tehokas öljymäinen puhdistusgeeli meikin poistoon. Sopii sekä miehille että naisille ja kaikille ihotyypeille.

Make Up Remover Gel tekee ihosta raikkaan ja puhtaan tuntuisen jättämättä öljyistä tunnetta. Huuhdeltaessa vedellä geelimäinen öljy iholla muuttuu maitomaiseksi. Sisältää mm. jojoba siemenöljyä.

Eye Make Up Remover

100% luonnollinen tuote silmämeikin poistoon, säilöntäaineeton, hajusteeton. Kevyt öljymäinen koostumus poistaa vahvankin silmämeikin ja jopa 38°C maskaran. Pääraaka-aineena on puhdas kookos- öljy. Silmämeikinpoistoaine ei jätä silmiin öljyistä kalvoa vaan silmänympärysiho jää puhdistuksen jälkeen silkinpehmeäksi. Pumppaa silmämeikinpoistoainetta 2-3 pumppausta kuivaan pumpuliin. Paina pumpulia kevyesti silmän päällä ja pyyhi meikki pois. Sopii herkälle iholle.

Pore Treat Lotion

Hellävarainen kasvovesi puhdistaa, supistaa ihohuokosia ja tasapainottaa ihoa, myös kimmoisuutta parantava sekä ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Sopii sekä miehille että naisille ja kaikille ihotyypeille.

Pore Treat Lotion auttaa pitämään ihon raikkaana, vähentää mustapäiden muodostumista, hoitaa aknea ja estää hyperpigmentaation muodostumista. Sisältää tehokasta kosteuttavaa B5-vitamiinia, joka tekee ihosta joustavan ja pehmeän.

Nannic Phytoactive scrab

Kuorinta auttaa ylläpitämään ihon omaa kosteustasapainoa. Aktiiviaineet auttavat liuottamaan ihon kuolleen solukon pois. Se normalisoi talin tuotantoa ja tasapainottaa rasvoittuvan ihon bakteerikantaa.

Suositellaan kaikille ihotyypeille. Nannic Phytoactive scrab pehmentää ja uudistaa ihon pintaa. Vaahtoavaa, hydrolisoituva vehnäproteiini auttaa tasapainottamaan talin ja bakteerien tuotantoa rasvoittuvalla iholla, eivät häiritse ihon happovaipan toimintaa. Ympäristölle on ystävällinen, on biohajoava, ei kuormita vesistöä.

Nannic White Willow Bark Peeling Mask

Ei sisällä rakeita. Hopeapajun entsyymit poistavat kuolleet ihosolut ihon pinnalta tehokkaasti ja hellävaraisesti. Soveltuu myös couperosa- ja akne ihon hoitoon, ehkäisevä tulehduksia vaikutus.

Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Nannic White Willow Bark Peeling Mask kuorinnan jälkeen iho on kirkkaampi, pehmeämpi ja vastaanottavaisempi hoitotuotteille. Sisältää mm. kamomilla, aloe veraa ja hopeapaju-uutetta.

 

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]