KASVOHOIDOT NANNIC DEEP SKIN MIKRONEULAUS

Hoidon jälkeen ihon uudistuminen aktivoituu, kudosten hapen- ja ravinnonsaanti tehostuu. Ihon laatu paranee. Iho on kosteutettu tehokkaasti. Veltto iho kiinteytyy ja ikääntymisen muutokset häipyvät. Ryppyjä on huomattavasti vähemmän ja kasvojen lihakset vahvistuvat. Couperosa ja tummat silmänympärykset vähenevät. Ihon venymäjäljet ja arvet paranevat. Aknejäljet ovat parantunet, kuten punoitus, punaiset läiskät, arvet, epätasainen ihon pinta. Trendikas ja höydyllinen hoito ihon nuorentamiseen.

Hoito sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Suositellaan sarjahoitona 3-10 kertaa 1-2 viikon välein.

Ikäraja: ensimmäset ikääntymisen merkit 22+, ikääntyvä iho 30+, vahvemmat ikääntymisen merkit 40+, vahvat ikääntymisen merkit 55+.

Mikroneulaus täydellinen kasvohoito
Kesto
Hinta 125 €

Mikroneulaus täydellinen kasvohoito

4 hoitoa yhden hinnalla: kasvo-, silmänympärys-, huultenympärys-, kaulahoito! sis. alkupuhdistus, entsyymikuorinta, kosteuttava naamio, silmänympärysnaamio, probiotic activator, mikroneulaus, multitehoseerumit, erikoisnaamio, käsihieronta, hoitovoiteet. 5 kerran sarjahoidon ostajalle 6. kerta veloituksetta, 3...
Mikroneulaus täydellinen kasvo- ja dekolteehoito
Kesto
Hinta 155 €

Mikroneulaus täydellinen kasvo- ja dekolteehoito

5 hoitoa yhden hinnalla: kasvo-, silmänympärys-, huultenympärys-, kaula-, dekolteehoito! sis. alkupuhdistus, entsyymikuorinta, kosteuttava naamio, silmänympärysnaamio, probiotic activator, mikroneulaus, multitehoseerumit, erikoisnaamio, käsihieronta, hoitovoiteet. 5 kerran sarjahoidon ostajalle 6. kerta veloituksetta,...
Mikroneulaus klassinen kasvohoito
Kesto
Hinta 95 €

Mikroneulaus klassinen kasvohoito

kasvo-, silmänympärys-, huultenympärys-, kaulahoito. sis. alkupuhdistus, mikroneulaus, multitehoseerumit, hoitovoiteet. 5 kerran sarjahoidon ostajalle 6. kerta veloituksetta, 3 kerran sarjahoidon ostajalle 10% alennus. Edellinen Viesti Seuraava Viesti
Mikroneulaus klassinen kasvo- ja dekolteehoito
Kesto
Hinta 115 €

Mikroneulaus klassinen kasvo- ja dekolteehoito

kasvo-, silmänympärys-, huultenympärys-, kaula-, dekolteehoito. sis. alkupuhdistus, mikroneulaus, multitehoseerumit, hoitovoiteet. 5 kerran sarjahoidon ostajalle 6. kerta veloituksetta, 3 kerran sarjahoidon ostajalle hinta on 99€. Edellinen Viesti Seuraava Viesti

Asiakkaiden tyytyväisyys

Ailukka H.
SOKEROINTI
Tatjana on alansa ammattilainen, hyvä työnjälki ja mukava palvelu. Ehdottomasti käytän hänen palvelujaan uudelleen myöhemmin.
Anna 45v.
KASVOHOITO
Uskomattoman ihana Tatjana! Kiitos Sinulle! Olet ammattilainen kosmetologi, minkä olen etsinyt pitkään! Vihdoinkin sain vastaukset moniin kysymyksiin!
Roosa P.
RIPSIEN KESTOTAIVUTUS
Todella huolellista ja huolehtivaa työtä ja asiakaspalvelua ?!
Marski L.
SPA-JALKAHOITO
Hoitaja oli mukava ja osaavava.
Hanna K.
SOKEROINTI
Nopea ja ammattitaitoinen käsittely. Melkein kivutonkin.
Sofia K.
RIPSIEN KESTOTAIVUTUS
Todella tyytyväinen lopputulokseen. Paikassa oli rauhallista ja kiva olla ja hän kertoi koko ajan mitä on tekemässä. Kun on tarvetta, menen uudestaankin.
Jasmiina K.
SOKEROINTI
Ihanan nopea ja hyvin tehty!
Mira M.
RIPSIEN KESTOTAIVUTUS
Kävin ekaa kertaa ripsien kestotaivutuksessa ja hyvät tuli. Paikassa oli rento ja rauhoittava fiilis ja työn jälki oli hyvää. Hyvä asiakaspalvelu. Tulen uudestaankin!
Tiina P.
SOKEROINTI
Nopea, huolellinen ja ystävällinen palvelu ?
Sara P.
Ystävällinen ja hyvä palvelu ?
Matti
AROMAHIERONTA
Vau mahtavan rentoutunut olo :) Kiitokset Tatjanalle parhaasta Luxus-aromahieronnasta! Suosittelen kaikille miehille lämpimästi.
Essi K.
SOKEROINTI
Erittäin taitava ja nopea säärien sokerointi.
Sofia A.
RIPSIEN KESTOTAIVUTUS
Todella mukavaa ja ammattitaitoista palvelua, sekä ihana lopputulos.
Riikka V.
RIPSIEN KESTOTAIVUTUS
Paikka oli helppo löytää ja palvelu ystävällistä. Ensimmäistä kertaa kävin ripsien kestotaivutuksessa ja oli mukava kokemus. Tekijä kertoi koko ajan mitä teki ja kuinka kauan ns. vaiheet kesti. Ainut miinus siitä, että saapuessani luulin paikan olevan kiinni koska paikka vaikutti pimeältä.
Mona S.
RIPSIEN KESTOTAIVUTUS
Ammattimainen palvelu :) Hyvää jälkeä tuli. Suosittelisin muille!
Nina P.
SOKEROINTI
Huolellista ja tarkkaa työtä. Ystävällinen palvelu.
Mira V.
SOKEROINTI
Erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua!
Sara S.
RIPSIEN KESTOTAIVUTUS
Rauhallinen tekijä. Ripsien taivuttaminen tapahtui hyvin hellävaraisesti. Kertoi kokoajan mitä tehdään ja kertoi väliaikatietoja vaikutusajoista. Oli myös rentouttava kokemus. Suositukset jatkoon.
Sagira E.
SOKEROINTI
Todella tarkkaa ja mukavaa sokerointia! Tekijä on erittäin ystävällinen ja ihana :)
Heldin K.
SOKEROINTI
Nopea ja huolellisesti tehty brassi! Asiakaspalvelu 5/5 ☺️
Sandra K.
VARTALOHOITO
Erinomainen ja mielyttävä kokemus. Suosittelen lämpimästi. Ensi kertaan :)
Jenni K.
SOKEROINTI
Erinomainen palvelu ja todella tarkkaa työtä toistamiseen! :)
Nina P.
SOKEROINTI
Tarkkaa ja huolellista työtä brassi sokeroinnissa. Paras sokerointi mikä on minulle tehty.
Sagira E.
SOKEROINTI
Tanja on todella mukava, ymmärtäväinen ja rauhallinen. Tekee sokeroinnista todella tarkkaa ja poistaa kaiken huolellisesti! Ehdottomasti menen uudestaan. Kiitos!