VARTALO- JA HEMMOTTELUHOIDOT

Hemmottele itseäsi. Vartalo, josta huolehditaan, on onnellinen vartalo. Muista, että pieni määrä sitä, mistä nautit, on hyvä asia.

Radiofrekvenssihieronta pakarat, lantio ja vatsa
Kesto
Hinta 115 €

Radiofrekvenssihieronta pakarat, lantio ja vatsa

Radiofrekvenssihieronta vartalohoito pakarat, lantio ja vatsa. Radiofrekvenssi kohottaa ja kiinteyttää ihoa. Hoitaa venymäjälkiä ja arpia. Käynnistää rasvan hajoamisprosessin ja imusuonien toiminnan. Rasva hajoaa luonnollisesti. sis. alkupuhdistus, Multitehoseerumit, radiofrekvenssihieronta, hoitovoiteet....
Radiofrekvenssihieronta, reidet
Kesto
Hinta 115 €

Radiofrekvenssihieronta, reidet

Radiofrekvenssihieronta vartalohoito reidet. Radiofrekvenssi kohottaa ja kiinteyttää ihoa. Hoitaa venymäjälkiä ja arpia. Käynnistää rasvan hajoamisprosessin ja imusuonien toiminnan. Rasva hajoaa luonnollisesti. sis. alkupuhdistus, Multitehoseerumit, radiofrekvenssihieronta, hoitovoiteet. Nannic NBE 1000...
Radiofrekvenssihieronta valinnaiselle alueelle
Kesto
Hinta 60 €

Radiofrekvenssihieronta valinnaiselle alueelle

Radiofrekvenssi vartalohoito valinnaiselle alueelle, niska tai vatsa tai pakarat. Radiofrekvenssi kohottaa ja kiinteyttää ihoa. Hoitaa venymäjälkiä ja arpia. Käynnistää rasvan hajoamisprosessin ja imusuonien toiminnan. Rasva hajoaa luonnollisesti. sis. alkupuhdistus, Multitehoseerumit,...
SPA vartalohoito
Kesto
Hinta 95 €

SPA vartalohoito

Rentouttava ja ihoa kosteuttava vartalohoito sis. kokovartalokuorinta, kokovartalohieronta ja päähieronta, erikoisvartalonaamio, hoitovoide. Ihon kuivakuorinta on yksi tehokkaimmista keinoista stimuloida ihoa ja samalla parantaa terveyttä ja kauneutta. Kuivakuorinta poistaa tehokkaasti...
Virkistävä aromahieronta
Kesto
Hinta 75 €

Virkistävä aromahieronta

Aromahieronta on kevyempää kuin klassinen vartalohieronta yhdistettynä eteeristen öljyjen kanssa. Koko vartalohieronta ja päähieronta. Virkistävä aromahieronta kohottaa fyysistä ja mielen virkeyttä, sekä puolustuskykyä, poistaa väsymystä. Ei suositella raskaana oleville...
Rentouttava aromahieronta
Kesto
Hinta 75 €

Rentouttava aromahieronta

Aromahieronta on kevyempää kuin klassinen vartalohieronta yhdistettynä eteeristen öljyjen kanssa. Koko vartalohieronta ja päähieronta. Rentouttava aromahieronta rauhoittaa mieltä ja kehoa, hellii uupuneita lihaksia, poistaa kiireen tuntua. Ei suositella raskaana oleville...

Asiakkaiden tyytyväisyys

Ailukka H.
SOKEROINTI
Tatjana on alansa ammattilainen, hyvä työnjälki ja mukava palvelu. Ehdottomasti käytän hänen palvelujaan uudelleen myöhemmin.
Anna 45v.
KASVOHOITO
Uskomattoman ihana Tatjana! Kiitos Sinulle! Olet ammattilainen kosmetologi, minkä olen etsinyt pitkään! Vihdoinkin sain vastaukset moniin kysymyksiin!
Roosa P.
RIPSIEN KESTOTAIVUTUS
Todella huolellista ja huolehtivaa työtä ja asiakaspalvelua ?!
Marski L.
SPA-JALKAHOITO
Hoitaja oli mukava ja osaavava.
Hanna K.
SOKEROINTI
Nopea ja ammattitaitoinen käsittely. Melkein kivutonkin.
Sofia K.
RIPSIEN KESTOTAIVUTUS
Todella tyytyväinen lopputulokseen. Paikassa oli rauhallista ja kiva olla ja hän kertoi koko ajan mitä on tekemässä. Kun on tarvetta, menen uudestaankin.
Jasmiina K.
SOKEROINTI
Ihanan nopea ja hyvin tehty!
Mira M.
RIPSIEN KESTOTAIVUTUS
Kävin ekaa kertaa ripsien kestotaivutuksessa ja hyvät tuli. Paikassa oli rento ja rauhoittava fiilis ja työn jälki oli hyvää. Hyvä asiakaspalvelu. Tulen uudestaankin!
Tiina P.
SOKEROINTI
Nopea, huolellinen ja ystävällinen palvelu ?
Sara P.
Ystävällinen ja hyvä palvelu ?
Matti
AROMAHIERONTA
Vau mahtavan rentoutunut olo :) Kiitokset Tatjanalle parhaasta Luxus-aromahieronnasta! Suosittelen kaikille miehille lämpimästi.
Essi K.
SOKEROINTI
Erittäin taitava ja nopea säärien sokerointi.
Sofia A.
RIPSIEN KESTOTAIVUTUS
Todella mukavaa ja ammattitaitoista palvelua, sekä ihana lopputulos.
Riikka V.
RIPSIEN KESTOTAIVUTUS
Paikka oli helppo löytää ja palvelu ystävällistä. Ensimmäistä kertaa kävin ripsien kestotaivutuksessa ja oli mukava kokemus. Tekijä kertoi koko ajan mitä teki ja kuinka kauan ns. vaiheet kesti. Ainut miinus siitä, että saapuessani luulin paikan olevan kiinni koska paikka vaikutti pimeältä.
Mona S.
RIPSIEN KESTOTAIVUTUS
Ammattimainen palvelu :) Hyvää jälkeä tuli. Suosittelisin muille!
Nina P.
SOKEROINTI
Huolellista ja tarkkaa työtä. Ystävällinen palvelu.
Mira V.
SOKEROINTI
Erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua!
Sara S.
RIPSIEN KESTOTAIVUTUS
Rauhallinen tekijä. Ripsien taivuttaminen tapahtui hyvin hellävaraisesti. Kertoi kokoajan mitä tehdään ja kertoi väliaikatietoja vaikutusajoista. Oli myös rentouttava kokemus. Suositukset jatkoon.
Sagira E.
SOKEROINTI
Todella tarkkaa ja mukavaa sokerointia! Tekijä on erittäin ystävällinen ja ihana :)
Heldin K.
SOKEROINTI
Nopea ja huolellisesti tehty brassi! Asiakaspalvelu 5/5 ☺️
Sandra K.
VARTALOHOITO
Erinomainen ja mielyttävä kokemus. Suosittelen lämpimästi. Ensi kertaan :)
Jenni K.
SOKEROINTI
Erinomainen palvelu ja todella tarkkaa työtä toistamiseen! :)
Nina P.
SOKEROINTI
Tarkkaa ja huolellista työtä brassi sokeroinnissa. Paras sokerointi mikä on minulle tehty.
Sagira E.
SOKEROINTI
Tanja on todella mukava, ymmärtäväinen ja rauhallinen. Tekee sokeroinnista todella tarkkaa ja poistaa kaiken huolellisesti! Ehdottomasti menen uudestaan. Kiitos!