Kauneustuotteet.com tekee elämästäsi nautinnollisemman

Kauneustuotteet.com on verkkokauppa josta löydät laadukkaat ihonhoito- ja terveystuotteita.

Äitienpäivää 2020 | kauneus- ja komeuspalvelut


Sinun kauneus- ja komeuspalvelut K & K

Kauneus- ja komeuspalvelut K & K -hoitola sijaitsee Espoon Matinkylässä erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Metroaseman uloskäynti sijaitsee noin 100 metrin päässä hoitolasta, Pyyntitie 1 A, Espoo 02230. Lisäksi lähistöltä löytyy autolle parkkipaikkoja kadunvarrelta tai Iso-Omenan parkkihallista. Hoitolan tilat ovat uudet, modernit ja viihtyisät.

Hoitolan työntekijät ovat ammattitaitoisia Suomessa kosmetologeiksi kouluttautuneita. He jatkokouluttautuvat Sinua varten seminaareissa, messuilla sekä muissa erikoiskoulutuksissa. Ammattitaito hioutuu edelleen käytännön kokemuksen myötä. Osaamista löytyy klassisesta kosmetologiasta, kasvo-, jalka-, käsi-, vartalohoidoista sekä erilaisista hieronnoista. Sinun henkilökohtaiset tarpeesi ja mielihalusi ohjaavat hoitojen personoitua suunnittelua ja toteuttamista. Meillä on käytössämme useita eri tuotelinjoja (Nannic, GIGI, Hikari, Sothys, Magiray, Alexandria, Peclavus, Spirularin), joista valitaan Sinulle parhaiten sopiva huippukokonaisuus.

Me kannamme vastuun siitä, että Sinä saat parhaat mahdolliset hoidot ja olet tyytyväinen lopputulokseen. Tervetuloa, et ole yksin tarpeidesi ja unelmiesi kanssa!TUOTTEET

Hankimme tuotteita myyntiin maahantuojilta ja luotettavista alan tukkuliikkeistä.


YHTEYSTIEDOT

Palvelemme Sinua mielellämme oikeiden ratkaisuiden löytymiseksi myös
puhelimitse 0404124439,
sähköpostitse kauneus.komeus@gmail.com
maanantaista sunnuntaihin klo 9-20.


LAATU

Korkealaatuisia ihonhoitotuotteita on suunniteltu suojaamaan, korjaamaan ja vahvistamaan ihoasi jonka avulla ihostasi tulee täydellinen kauneus.


yrittäjä & sky-kosmetologi

Tatjana Kallio

Olen aina ollut kiinnostunut kauneudesta. Unelmani toteutui, kun harrastukseni muuttui ammatiksi. Kosmetologina olen myös Suomen Kosmetologien Yhdistyksen jäsen. Yhteistyö lääkärin kanssa vahvistaa osaamistani ihonhoidossa. Olen empaattinen, asiallinen, työtä pelkäämätön ja huolehdin myös ammattitaitoni kehittämisestä.

Iho ongelmat ovat yleisempiä kuin aiemmin on tiedetty. Tarjoan tehokkaita hoitoja ihon laadun parantamiseksi ja parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. Olen käytännössä tutkinut ja kokeillut useiden tuotelinjojen toimivuutta. Tuloksien perusteella olen valinnut mielestäni parhaiten toimivat tuotteet. Tällä perusteella käyttämiämme tuoteita ovat Gigi, Nannic, Sothys ja Magiray. Suunnittelemme ja toteutamme kauneuspalvelut asiakkaan yksilöllisten lähtökohtien ja tarpeiden mukaan. Ohjaamme ja neuvomme kotihoitoon sopivista tuotteista sekä niiden käytöstä. Sinun on mahdollista saada, jos ei ole täydellinen niin parempi kuin hyväkuntoinen iho. Ihon laatu on jopa ensimmäisen hoidon jälkeen huomattavissa parempi.

Meiltä löytyy myös hemmotteluhoitoja stressaavaa ja hektistä elämää vastaan kaikenikäisille naisille ja miehille.