Sothys ihonhoitotuotteet

Sothys on ammattikosmetiikkasarja, jonka toiminnan ydin ovat kauneushoitola ja kosmetologin kädet. Sothys tarjoa laatua ja luotettavuutta, jossa yhdistyy nykypäivän innovatiivinen teknologia sekä yli 75 vuoden takaa pohjautuva vankka ammattitaito.

Sothys sarja tarjoaa kattavat kasvo- ja vartalohoitokokonaisuudet sekä laadukkaat kotihoitotuotteet yksilölliseen ihonhoitoon. Tuotevalikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi: kasvojen hoitotuotteet eri ihotyypeille, vartalotuotteet, miesten tuotteet, aurinkotuotteet (sis. sekä UVA- että UVB-suojan) sekä yksilölliset meikit. Hoitolassa erityisvahvuutemme ovat erikoishoidot, joihin sisältyy oma, kokonaisvaltaisesti rentouttava Digi-Esthétique –hieronta.

Tuotteet Sothys valmistetaan alusta alkaen itse, tiukasti valvotuissa laboratorio-olosuhteissa ja ne ovat tehokkaita, turvallisia ja hyvin siedettyjä eli allergiaa aiheuttavat tekijät on minimoitu. Myös koostumuksiin ja tuoksuaineisiin panostetaan paljon, niin että tuotteet ovat erittäin miellyttäviä käyttää eivätkä ne ole liian voimakkaita tuoksuiltaan. Sothys toimii kestävän kehityksen edellytysten mukaisesti luontoa, ihmisiä ja eläimiä kunnioittaen. Suurin osa tuotteistamme sopii myös vegaaneille.

Sothys tiedetutkimusyksikkö tekee jatkuvaa tutkimustyötä pystyäkseen tarjoamaan alan viimeisimmän tietotaidon ja innovaatiot osaksi tuotekehittelyä. Muutamia esimerkkejä luonnosta ovat mm. ruusun kantasolututkimus, patentilla suojattu Boletus–kivitattiuute sekä mausteteollisuuden ylijäämästä kosmetiikkaan hyödynnetty sahramin kukkauute.

Mytologia

Sothys – kauneuden jumalatar

Sothys on nimi, jonka antiikin Egyptiläiset antoivat taivaan kirkkaimmalle tähdelle; tähti symbolisoi heille ulkoista kauneutta.

Eräänä taivaallisena iltana, Saturnus tapasi nuoren ja kauniin Sothys tähden – ei edes Venus ollut koskaan näyttänyt niin kauniilta. Heidän tapaamisensa oli mykistävä ja Saturnus hullaantui täysin; tämä tunnelataus järisytti tähtien rytmin sekasortoon. Venus ei kestänyt sitä, ettei hän ollut enää taivaan kaunein tähti. Hän päätti kostaa ja Sothys putosi yön pimeyteen ja katosi. Saturnus itki yli 40 päivää ja 40 yötä aiheuttaen maan päälle tulvan.

Kului satoja vuosia, eikä maailma kuullut sanaakaan Sothys tähdestä, kunnes eräänä päivänä…

Sothys tulee esiin paljastaakseen salaisuutensa maan kansalle: hän omistautuu täysin naisten kauneuden ja onnellisuuden asialle, minkä seurauksena miehet kunnioittavat häntä jumalattarena.

Secrets de Sothys® Luksuslinja

Lumoavaa luksusta!

Löydä kaikki Sothys-asiantuntemus hoitotuotteidemme kautta: ultrasensoriset tuotteet, joissa on monipuolista galeenia**. Ilosulku, joka liittyy ajatukseen vastuullisesta kauneudesta, ihoa ja ympäristöä kunnioittavasta.

AINUTLAATUINEN TIEDETUTKIMUS, RUUSUN KANTASOLUT, POSLIINIKUKKAÖLJY JA VIHREÄ KEMIA

Auriacin puutarhan ruusupensaat, Monsieur Bernard Mas’n mukaan nimetty ruusulajike ja tiedetutkimus: Sothys ruusun kantasolut ovat ainutlaatuinen kasvitieteellinen aarre! Viiden vuoden intensiivisen tutkimustyön tuloksena syntyi käänteentekevä bioteknologinen menetelmä, jonka avulla pystytään keräämään talteen parhaat kantasolut ja hyödyntämään täydellisesti niiden ylivertainen tehokkuus. Tuloksena jopa 360° asteen kiinteyttävä vaikutus entistä syvemmällä ihossa!

Secrets de Sothys®

Lumoavat luksushoidot

Aisteja hivelevä hemmottelukokemus yhdistettynä ennennäkemättömän tehokkaaseen kiinteyttävään hoitotulokseen! Hoidon jokainen vaihe on suunniteltu tuottamaan mielihyvää, jonka kruunaa pitkäkestoinen, välittömästi näkyvä hoitotulos: koko olemus on nuorekkaampi.

* * Klaudios Galenos oli antiikin kreikkalainen lääkäri, psykologi, kokeellinen fysiologi ja kirjailija. Osa hänen teoksistaan on suoria käännöksiä vanhoista egyptiläisistä lääketieteellisistä papyrusteksteistä. Galenos oli lääketieteellinen auktoriteetti keskiajalla. Hän loi noin 400 filosofiaa, lääketiedettä ja farmakologiaa, joista noin sata on tullut meille. Hän keräsi ja luokitteli antiikin tieteen keräämää tietoa lääketieteestä, farmaseutista, anatomiasta, fysiologiasta ja farmakologiasta.

TUOTTEISIIN

Sothys kosmeseuttinen hoitolinja

PUNAINEN KOSMESEUTTINEN LINJA

Tehokasta täsmähoitoa

BX Wrinkle corrector täsmätuote juonteille: tehoaineen ainutlaatuinen koostumus kätkee sisäänsä kasvojen pieniä lihaksia rentouttavia peptidejä, joiden avulla saadaan aikaan botuliinipistoksen kaltainen, kasvojen mikroliikkeitä hillitsevä vaikutus täysin turvallisesti. Kasvojen
lihakset rentoutuvat, mikroliikkeet vähenevät ja ilmejuonteet silottuvat. Tämä uuden aikakauden ihonhoitotuote on kehitetty vaihtoehdoksi kosmeettiselle kirurgialle tai tukemaan dermo-esteettisten toimenpiteiden, kuten botuliinipistosten, avulla saavutettuja tuloksia. Modernin pakkauksen kapean kärjen ansiosta tuote on helppo annostella suoraan juonnekohtiin ja imeyttää sormin pyöritellen.

SININEN KOSMESEUTTINEN LINJA

Korjaa ja tasapainottaa

Sinisen kosmeseuttisen linjan tuotteiden vaikuttavat aineet on valittu niiden uudistavien ominaisuuksien ansiosta auttamaan väliaikaisesti puolustuskyvyltään heikentynyttä ihoa (esim. mikroneulauksen tai esteettisten toimenpiteiden jälkeen). Näiden tuotteiden avulla edistetään ihon paranemista ja saadaan aikaan luontainen tasapaino ennen siirtymistä takaisin tuttuun kauneudenhoitorutiiniin. Hoitolinjaan kuuluu 4 hajusteetonta ja väriaineetonta tuotetta, joita voi käyttää sekä kasvoille että paikallisesti vartalolle.

Sothys Eau Thermale Spa suojaa herkälle iholle

Tuoksuton, väriaineeton ja hypoallergeeninen Eau Thermale Spa lähdevesilinja suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä, rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja tasapainottaa ihon omaa puolustuskykyä. Eau Thermale Spa on ́aktiivinen ́vesi, joka todistetusti vähentää herkän ja ärtyneen ihon epämiellyttävää tunnetta.

Hellävarainen, rauhoittava ja suojaava hoito herkälle ja herkästi reagoivalle iholle.

Tuotteet:

 • Fluide fondant apaisant SPA Herkän ihon rauhoittava fluide 50 ml
 • Crème veloutée apaisante SPA Herkän ihon päivä/yövoide 50 ml
 • Sèrum SOS apaisant SPA rauhoittava seerumi 20 ml

TUITTEISIIN

Sothys Organics laadukas ja tehokas orgaaninen hoitolinja

SENSORIAALISUUS

Uusi ennätyksellisen tehokas hoito, joiden ultra-sensoriaalinen miellyttävyys iholla yhdistyy raikkaaseen aniksen tuoksuun.

LUONTO

Sothys tiedetutkimus on valinnut kotiseutunsa Corrèzen luonnosta tehokkaan aktiiviaineen: koivun mahlan, sekä lähituotetut sertifioidut orgaaniset aktiiviaineet.

“TEHOTIEDETTÄ”

Sothys laboratorion tutkijat ovat kaikista luonnonkosmetiikkaan liittyvistä säännöistä ja rajoituksista huolimatta onnistuneet kehittämään erittäin tehokkaat ja miellyttävät tuotekoostumukset.

SERTIFIOINTI

Sothys on hankkinut koko luonnonkosmetiikkalinjalle tunnetun Ecocert sertifioinnin, joka noudattaa kansainvälistä Cosmos standardia. Sothys on saanut tunnetun Ecocert sertifioinnin, joka noudattaa kansainvälistä Cosmos Organic standardia.

 • 3 tehoaktiiviainetta Sothys Organics linjassa: koivun mahla, orapihlajan kukkavesi ja kuusaman oleouute on sertifioitu orgaanisiksi ja ne on merkitty Ecocertin Cosmos sertifioitujen raaka-aineiden tietokantaan.
 • Kaikki Sothys Organics TM linjan tuotteet ovat läpikäyneet Ecocertin tarkastuksen ennen “Cosmos Organic” merkin myöntämistä. Tuotteiden koostumus, tuotantoprosessi ja pakkaaminen on kaikki arvioitu ja hyväksytty ennen lanseerausta.

Tuotteet sisältävät luonnollisia aktiiviaineita. Ajan myötä tai lämpötilan vaikutuksesta tuotteen ulkonäkö saattaa muuttua. Tämä ei kuitenkaan vaikuta sen laatuun tai käyttöön.

TUOTTEISIIN

Sothys Hydra3HaTM Hyaluronic acid kosteuttava hoitolinja

Kosteutta iholle

Hyvin kosteutettu iho on silminnähden nuorekkaampi ja paremmin suojattu ajan kuluttavaa vaikutusta vastaan. Sothys tiedetutkimusyksikön patentoima ainutlaatuinen aktiiviaine Boletus 1055 saa uudessa kosteuttavassa hoitolinjassa kumppanikseen kahta molekyylikooltaan erikokoista hyaluronihappoa, joiden tuloksena syntyy kolmivaikutteinen hyaluronihappotrio.

Vaikutukset: palauttaa iholle kosteuden välittömästi, aktivoi uudelleen ihon omat kosteutusmekanismit ja uudistaa epidermiksen pitkävaikutteisesti.

Hydra3HaTM kosteuttava erikoishoito

Yksilöity hoito, ennen näkemätön, pitkäkestoinen kosteuttava teho! Hemmottele ihoasi intensiivisesti kosteuttavalla erikoishoidolla, joka antaa ihollesi näkyvät tulokset heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Huolella valitut aktiiviaineet ja miellyttävät hoitotuotteet yhdistettynä rentouttavaan Digi-Esthétique hierontaan takaavat täydellisen hoitonautinnon. Ihosi on täyteläisen pehmeä ja nuorekas!

SYNERGINEN SUPERKOSTEUTTAVA VAIKUTUS: SEERUMI JA VOIDE YHDESSÄ

Kosteuttavan seerumin pitkäkestoinen vaikutus yhdistettynä välittömästi kosteuttaviin hoitovoiteisiin tarjoaa tehokosteuttavan ratkaisun: seerumi optimoi voiteiden kosteuttavan ja elvyttävän vaikutuksen.

TUOTTEISIIN

Sothys Nutritive ihoa ravitseva hoitolinja

Ravittu iho näyttää nuorekkaammalta

Nutritive, ihoa ravitseva hoitolinja

Ihon kutina, punoitus ja epämiellyttävät tuntemukset sekä ihon näkyvä ennenaikainen ikääntyminen (rypyt, juonteet…) ovat tyypillisiä merkkejä ihon kuivuudesta. Kaikki ihotyypit (paitsi rasvainen iho) voivat tarvita apua kuivan ihon hoitoon. Pehmeä, ravittu iho näyttää aina nuorekkaammalta.
Kuivan ihon hoitoon kehitetty Nutritive hoitolinja sisältää Nutri-omega 3.6.9.-yhdistettä, joka pehmentää ihoa välittömästi sekä vahvistaa ihon suojarakennetta.

Tuotteet:

 • Crème équilibrante nutrition riche Ravitseva voide kuivalle iholle 50 ml
 • Crème équilibrante nutrition ultra-riche Ravitseva voide erittäin kuivalle iholle 50 ml
 • Sèrum SOS relipidant Kuivan ihon seerumi 30 ml
Sothys Detox Energie Energisoiva hoitolinja

Ilmansaasteiden haitallinen vaikutus ihon toimintoihin on havaittavissa monella tasolla. Ihon herkkyysreaktiot lisääntyvät, kosteuden haihtuminen kiihtyy ja huokoset tukkeutuvat, mikä aiheuttaa ihon kunnon heikkenemistä (ihon sameus, karheus, mikroflooran epätasapaino) ja sen seurauksena iho ikääntyy ennenaikaisesti. Detox Energie hoitolinjan taustalla on 4,5 vuoden tiedetutkimus, jonka tuloksena kehitetty aktiiviainetrio suojaa ihoa paremmin saasteiden vaikutuksilta sekä varastoi ja lisää soluenergian määrää kirkastaen ihoa ja tehostaen sen omia toimintoja, jolloin ihon nuorekkuus säilyy.

Detox Energie erikoishoito

Energisoiva erikoishoito, joka herättää ihosi ja auttaa sitä suojautumaan ulkoisen stressin aiheuttamalta haitalliselta ja ihoa ennenaikaisesti vanhentavalta vaikutukselta.

PATENTOITU AKTIIVIAINETRIO:

ORGAANINEN SELJANMARJAUUTE

 • suojaa ilmansaasteilta
 • suojaa varailta happiradikaaleilta

PUHDISTAVAT PEPTIDIT

 • puhdistava Detox vaikutus
 • suojaa saasteilta

ORGAANINEN SIPERIAN GINSENGUUTE

 • auttaa soluja säilyttämään karkean energiatason

TUOTTEISIIN

Sothys [W.]TM+ ihoa kirkastava hoitolinja

Rypyt ja juonteet eivät ole ainoita ihon ikääntymiseen liittyviä merkkejä. Myös harmaa ja eloton ihon väri sekä pigmenttiläiskät saavat kasvojen ihon näyttämään vanhalta ennen aikojaan. [W.]TM+ hoito-ohjelma auttaa säilyttämään ihon värin tasaisena ja heleänä. Tehokas ihoa kirkastava ja pigmenttiläiskiä vaalentava hoito-ohjelma on suunniteltu kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille käyttäjille. Tuloksena kirkas, tasainen ja heleä iho.

Tuotteet:

 • Lotion éclat Kirkastava kasvovesi 200 ml
 • Crème nettoyante éclat Ihoa kirkastava puhdistusvoide 125 ml
 • Fluide éclat Kirkastava ja kosteuttava emulsio 50 ml
 • Fluide haute protection SPF50 Aurinkosuoja 30 ml
Sothys Noctuelle kiinteyttävä yölinja

TEKNOLOGISEN TEHOKASTA TÄSMÄHOITOA IHOLLESI YÖAIKAAN

Nykyajan kiireinen elämäntyyli ja stressi vaikuttavat unen laatuun ja määrään, mikä puolestaan näkyy ihossamme ennenaikaisen vanhenemisen merkkeinä. Noctuelle hoitolinjan tuotteilla saat ihollesi nuorekkuutta näkyvästi. Nuorekkaampi iho nukkuessasi.

Sen kaavan ytimessä on kaksinkertaisen kollageenin ikääntymistä estävä kosmeettinen voima ja AHA-kompleksi + luomu mustaherukan silmut elvyttämään ihoa. Päivän aggressioiden jälkeen iho uudistuu näkyvästi, ja se hyötyy yön korjaavasta voimasta ja näyttää aamulla näkyvästi uudistetulta, sileältä ja nuoremmalta.

Tuotteet:

 • Crème rénovatrice jeunesse nuit Kiinteyttävä yövoide 50 ml
 • Capsules rénovatrices jeunesse C-vitamiini yöseerumi 60 kpl
Sothys Athletics hoitolinja kasvoille ja vartalolle

Sothys Athletics hoitolinja vastaa kuluttajien nykyodotuksiin yhdistämällä liikunnan ja hyvinvoinnin. Tämä unisex hoitolinja on suunnattu erityisesti valmistamaan ja palauttamaan urheilusuoritusten yhteydessä, mutta se sopii myös ei-urheilijoille, jotka haluavat kiinteyttää vartaloaan.

Tuotteet:

 • Nettoyant révitalisant – visage, corps, cheveux Virkistävä puhdistus/suihkugeeli (kasvot, vartalo, hiukset) 200 ml
 • SPF15 Crème hydraprotectrice / SK15 sävyttävä päivävoide 50 ml
 • Gel fraicheur jambes et pieds Virkistävä, turvotusta poistava geeli jaloille 200 ml
Sothys silmänympäryshoito

Silmänympärysiholle

Herkän ja ohuen silmänympärysihon yleisimpiä ongelmia ovat turvotus, juonteet ja tummat silmänaluset. Sothys on kehittänyt silmänympärysihon hoitolinjan, johon kuuluu tehokas silmänympärysihonhoito sekä 3 toisiaan täydentävää kotihoitotuotetta. Hoitolinjan tärkein aktiiviaine on uusi silmänympärysihoa suojaava pellava & Globularia Cordifolia vuoristokukkayhdiste. Hoitolinja on testattu silmälääkärien valvonnassa herkillä silmillä sekä piilolinssien käyttäjillä, eivätkä linjan tuotteet sisällä hajusteita, väriaineita tai parabeeneja.

Tuotteet:

 • Fluide démaquillant yeux & lèvres Vedenkestävän meikinpoistoaine 100 ml
 • Crème lumière rides-cernes-poches Silmänympärysvoide 15 ml
 • Correcteur anti-cernes Peiteaine tummille peitevoide 10 ml
 • Patches express yeux Kiinteyttävät pikanaamiolaput 10 kpl x 4 ml
 • Roll-on cryo anti-poches Virkistävä silmänympärysgeeli 15 ml
Sothys Aurinkolinja

Koska altistuminen auringolle rasittaa ihon kykyä säilyttää nuorekkuutensa, Sothys on kehittänyt uuden auringolta suojaavan noitolinjan.
Sen tuotteet auttavat ylläpitämään ja vahvistamaan ihon luontaista suojaa auringon säteilyltä, joka vanhentaa ihoa ennenaikaisesti. Linjan tuotteissa on miellyttävän kevyt koostumus ja kukkainen, vaniljainen tuoksu. Ne yhdistävät mielihyvän ja ihon suojaamisen, jolloin auringonotosta on vain etua ja tuloksena hohtava rusketus koko kesäksi.

AURINKOLINJAN YDIN: SOTHYS TIEDETUTKIMUS

 • suojaa ihoa UVA, UVB ja infrapunasäteilyltä
 • vähentää palaneiden solujen esiintymistä
 • vahvistaa ihon vastustuskykyä

Tuotteet:

 • Huile scintillante corps cheveux Kimalleöljy hiukselle & vartalolle 100 ml
 • Sublimateur de bronzage visage et corps Rusketusta nopeuttava voide kasvoille ja vartalolle 125 ml (ei sis. SPF)
 • Fluide protecteur zones sensible SPF 50 voide kasvoille ja vartalon herkille alueille 50 ml
 • Lait protecteur visage & corps SPF30 SK 30 voide kasvoille ja vartalolle 125 ml
 • Fluide protecteur visage & corps SPF 20 emulsio kasvoille ja vartalolle 150 ml
 • Soin après-soleil anti-âge visage Rauhoittava kasvovoide auringon jälkeen 50 ml
 • Après-soleil corps Virkistävä voide vartalolle 125 ml
Sothys homme miehille

PUHTAUTTA JA ENERGIAA MIESTEN IHOLLE

Sothys Homme on miesten ihon erityistarpeisiin kehitetty hoitolinja, joka koostuu hoitolahoidosta sekä nopeasti käytettävistä ja tehokkaista kotihoito-tuotteista. Hoitolinjan aktiiviaineeksi on valittu runsaasti magnesiumia sisältävä laavakivi, joka puhdistaa ihoa, poistaa kuona-aineita ja antaa iholle uutta elinvoimaa.

Kolmivaiheinen ja helppo hoito-ohjelma:

 • PUHDISTUS
 • PÄIVITTÄINEN HOITO
 • VIIMEISTELY

TUOTTEISIIN